Sport, Stiri

Gata! Mutu a decis!

Adrian Mutu s-a decis. Conform surselor FANATIK.RO, după cîteva zile în care a analizat propunerea formaţiei indiene Pune City, Mutu a luat hotărîrea să semneze cu gruparea al cărei acţionar majoritar este Salman Khan. Astfel, “Briliantul” le-a transmis indienilor că e de acord cu contractul pe care i l-au propus şi i-a informat că joi va merge să semneze actele în mod oficial!

mutu-pune-fc-660x400

“Nu mai bea alcool deloc!”

Deşi pare greu de crezut şi puţin tardiv, superstarul român este pregătit să schimbe nu doar ţara şi clubul unde va evolua, ci şi o parte din comportamentul său care i-a dăunat grav pe toată durata carierei. Astfel, se pare că Mutu şi-a pus în gînd să renunţe la unul dintre viciile sale, alcoolul. “E total schimbat. E încîntat de cum se poartă indienii cu el şi vrea să le arate că nu fac o investiţie greşită. Nu l-am mai văzut niciodată atît de determinat. Vrea să renunţe definitiv la alcool şi, pe cît se poate, la fumat. Fără aceste vicii, el poate juca lejer fotbal pînă la 40 de ani. El a fost înzestrat cu un fizic excepţional, se reface extrem de rapid, dacă nu face excese“, au dezvăluit pentru FANATIK.RO surse din anturajul fotbalistului.

Contract pe doi ani! Bonus: postul de antrenor

Înţelegerea pe care Mutu o are cu cei de la Pune City este una extrem de generoasă. Astfel, internaţionalul român va semna un acord valabil pe două sezoane, el urmînd să poată evolua la o altă echipă după primul dintre acestea. Mai precis, cum campionatul din India va dura trei luni, “Briliantul” va pleca sub formă de împrumut la o altă formaţie, unde va putea juca începînd cu luna ianuarie. Interesant este că, pe lîngă cele două sezoane ca fotbalist, indienii i-ar fi promis lui Mutu şi postul de antrenor al echipei dacă lucrurile vor merge bine.

Îşi ia prietenul pe post de preparator fizic

Ca Adrian Mutu să se simtă în largul lui, şefii viitorului său club au fost de acord şi ca acesta să îşi aducă prietenul cu el. Astfel, cel mai bun amic al fotbalistului, Alin, va fi şi el angajat la Pune în funcţia de preparator fizic, pe un salariu deloc de neglijat: 25.000 de euro pentru cele trei luni. “Indienii au acceptat tot ce a vrut Adrian. Îl vor neapărat la club, mai ales că şi cei de la Fiorentina le-au dat referinţe excepţionale despre calităţile lui fotbalistice. Pune se grăbeşte să semneze pentru că mai e puţin şi începe campionatul şi vor să îşi definitiveze lotul. Joi, Adrian va merge să semneze actele“, au afirmat aceleaşi surse.

15 la sută din acţiunile celor de la Pune City sînt deţinute de Fiorentina