Gaspar Gyorgy
Actualitate, Featured

Gaspar Gyorgy în pandemie, a crescut numărul românilor care apelează la psiholog

A crescut considerabil, în ultimul an, numărul celor care apelează la psiholog, mai ales în Capitală. Pandemia a scos la iveala temeri și stari de anxietate pe care oamenii nu le-au simțit până acum. O spune psihoterapeutul Gaspar Gyorgy în emisiunea “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean. De asemenea, din cauza perioadelor lungi de izolare și carantină, ședintele din cabinet s-au mutat în baie, în fața blocului sau în mașină, în parcare.

“E una dintre cele mai ocupate perioade de când sunt terapeut și practic meseria asta de mai bine de 15 ani. Anul 2020 a venit cu multe schimbări în viețile oamenilor și o parte dintre ei și-au dat seama că au nevoie de ajutor. (…) În București, atât persoanele care vin pentru terapie individuală, cât și companiile și-au dat seama că au nevoie să le ofere angajaților servicii de sănătate mintală” – a spus Gaspar Gyorgy la un post Tv.

Întrebat despre cum s-au desfășurat în intimitate ședințele de psihoterapie, Gaspar Gyrogy a explicat că oamenii au fugit din casă, unde le erau familiile, în mașină, în parcare, în parc ori s-au ascuns în baie.