Featured, Sport

Gareth Bale-Ronaldo cuplul are sanse la Juventus

Gareth Bale-Ronaldo cuplul s-ar putea reface la Juventus. Galezul ar putea pleca de la Real Madrid, chiar dacă este un om de bază în echipa lui Santiago Solari. Afirmaţia a fost făcută de agentul lui Bale, Jonathan Barnett. ”Nimic nu e imposibil”.

Gareth Bale a stat în umbra lui Cristiano Ronaldo la Madrid, iar plecarea ”Balonului de Aur” era văzut ca fiind momentul oportul pentru galez, de a deveni noul star al echipei. Lucrurile s-au adeverit pentru o scurtă perioadă. Bale a pornit în forţă, contribuind decisiv în primele meciuri din Primera Division, dar ulterior a venit un moment de secetă. Nu a mai fost la fel de important, chiar dacă a jucat meci de meci. Astfel, a apărut o ipoteză cel puţin interesantă, referitoare la următoarea destinaţie a mijlocaşului. ”Gareth este foarte fericit la Real, dar dacă vorbim de viitorul său, nimic nu e imposibil în perioada de transferuri. Ronaldo este o pierdere importantă pentru Real. Lui Bale i-a plăcut să joace alături de el”, a declarat Jonathan Barnett pentru Tuttosport.

Bale a bifat în această stagiune 17 partide în tricoul Realului, reuşind 6 goluri şi 5 asisturi. Potrivit Transfermarkt, cota galezului se ridică la 90 de milioane de euro.