IT&C, Stiri

Galaxy Alpha, ajunge în magazine.

Galaxy Alpha, smartphone-ul surprinzător lansat de Samsung înainte de IFA Berlin si despre care se spune ca a fost gandit special pentru a contracara iPhone 6, va ajunge în magazinele din Europa la preţuri cuprinse între 560 şi 600 de euro, anunţă Android Central.

samsung_galaxy_alpha__61246900

Telefonul va fi lansat în Marea Britanie pe 12 septembrie, iar inGermania pe 29 septembrie. Ulterior il vom vedea si in alte piete, posibil si in Romania.

Android Central relateaza ca modelul pentru Europa va rula procesorul Exynos 5 Octa 5430 (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz) cu ajutorul a 2 GB de RAM.

Telefonul va fi oferit de Clove, Expansys  si Unlocked Mobiles in variantele Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold si Sleek Silver  la £515 ($830). Carphone Warehouse va vinde telefonul numai la abonament, cu preturi ce pleaca de la 33 de lire.

In Germania, HandyAttacke a inceput sa primeasca precomenzi pentru telefon la pretul de €565 ($728), iar telefoanele vor fi livrate din 26 septembrie.  Amazon Germania va comercializa Galaxy Alpha la €600 ($773) incepand cu 18 octombrie.

Pentru Romania nu exista inca date oficiale insa, daca va ajunge si la noi, asteptati-va sa coste peste 600 de

Intr-o analiza Gadgetreport.ro privind noul Galaxy Alpha, spuneam recent ca cea mai importanta noutate adusa de sud-coreeni o reprezinta carcasa, cu margini metalice. Din primele imagini, pare destul de solida. In plus, având o grosime mai mică de 7mm, Samsung Galaxy Alpha este unul din cele mai subțiri dispozitive Galaxy de până acum, construcția sa compactă și greutatea redusă completând experiența de utilizare.