Gala decernării Globurilor de Aur 2021, starurile au stralucit în ținute inedite
Featured, International

Gala decernării Globurilor de Aur 2021, starurile au stralucit în ținute inedite

Premiile la cea de-a 78-a ediție Gala Globurilor de Aur au fost acordate într-o ceremonie virtuală împărțită între Los Angeles și New York.

Tina Fey și Amy Poehler au găzduit evenimentul pentru a patra oară, dar din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Fey a transmis din New York în timp ce Poehler era în Los Angeles.

Chloé Zhao a părut uluită când a fost anunțată de Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones drept câștigătoarea premiului de cel mai bun regizor pentru filmul Nomadland. Zhao este doar a doua femeie câștigătoare a acesei categorii în istoria de 78 de ani a premiilor. Nomadland a luat și râvnitul premiu pentru cel mai bun film dramatic.

Premiile au fost anunțate de o mulțime de vedete, inclusiv de actrița britanică Cynthia Erivo care purta o rochie verde neon. Iar multe alte vedete au strălucit, în ciuda absenței covorului roșu și a publicului frenetic.

Iată rochiile purtate de vedete la Globurile de aur:

Filmul Nomadland, regizat de Chloe Zhao, a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun lungmetraj dramă, The Crown este cel mai bun serial TV dramă, Schitt’s Creek este cel mai bun serial de comedie iar The Queen’s Gambit este cea mai bună miniserie.

Gala decernării Globurilor de Aur a avut loc într-un format restrâns, iar gazdele evenimentului au fost Amy Poehler și Tina Fey. Premiile sunt aacordate pentru 25 de categorii și sunt votate de memberii Asociației Presei Străine de la Hollywood.