Showbiz, Stiri

Gafe! Nicoleta Luciu alege schimbări de look prost inspirate!

Fanii au glumit pe seama ei: “Ca o maimuţică!”

  Luciu (7)

Dupa ani buni in care ne-a obisnuit cu aceeasi imagine, Nicoleta Luciu a decis ca este momentul sa faca o schimbare radicala. Vedeta si-a deschis culoarea parului si si-a pus ochelari, cu rame mari si rotunde, spre surprinderea fanilor ei.

Atunci cand vine vorba despre imaginea ei, Nicoleta Luciu este extrem de atenta la fiecare detaliu. Destul de conservatoare din fire, vedeta nu si-a facut prea multe schimbari de look de-a lungul timpului. Publicul a cunoscut-o bruneta cu parul lung si asa a ramas pana de curand, cand a simtit, insa, ca este momentul sa ia atitudine.

Luciu (5)

Dupa ani buni in care abia daca a umblat de cateva ori la lungimea parului, Luciu a decis sa faca o schimbare radicala. Vedeta s-a vopsit intr-o nuanta mai deschisa si, in plus, si-a pus si ochelari. Si, daca ne uitam mai atent, nu ii sta deloc rau.

De cum a facut publica prima fotografie cu noul ei look, Nicoleta a strans imediat sute de aprecieri si complimente de la fanii ei. Se pare ca vedeta este atat de simpatica, incat acestia au simtit nevoia sa o compare cu… un animal. Asa se faca ca unul dintre admiratorii ei i-a spus ca seamana cu o… maimutica. “Frumi ca o maimutica”, i-a scris acesta, pe Facebook.

Luciu (6)

Nicoleta Luciu a fost intotdeauna un reper de silueta pentru toate doamnele. Chiar daca a nascut de doua ori si are acasa patru copii, aceasta si-a pastrat mereu talia subtire si corpul armonios. De ceva timp, insa, se pare ca si bruneta a intampinat probleme cu greutatea. Dupa ce a luat 10 kilograme in plus, Nicoleta a ajuns sa se gandeasca la o interventie chirurgicala de taiere a stomacului, care a socat pe toata lumea.

 


loading...