Biroul Electoral Bucureşti
Featured, Politic

Gafă! In urma bătăii iscate la mitingul PSD din Brasov, jandarmii au retinut victima in locul agresorului

Gafă demnă de filmele de comedie a jandarmilor din Brașov. După ce doi oameni s-au luat la bătaie la mitingul PSD, jandarmii au reținut victima, uitând să îl ducă la dubă și pe bărbatul care l-a agresat.

Totul a pornit după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați. Un alt bărbat, susținător Partidului Social Democrat, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Au intervenit imediat jandarmii, care l-au dus la dubă pe protestatar. La rândul lor, alte persoane care nu erau de acord cu manifestația PSD au venit să îi certe pe jandarmi pentru că l-au reținut pe bărbat.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut duminică la Brașov că formațiunea pe care o reprezintă este singurul partid românesc și singurul partid nefinanțat din străinătate.

”PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanțat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitați până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăștia cu sistemul lor toxic. Am venit la Brașov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul unui miting al partidului, organizat în Piața Sfatului din Brașov.

Mai mulți lideri social-democrați, inclusiv miniștri ai formațiunii, se află duminică la Brașov unde participă la alegerea conducerii organizației județene a partidului. Înainte de eveniment, liderii PSD au organizat un miting în Piața Sfatului.

Președintele PSD, Liviu Dragnea,a fost absent de la eveniment.