Gafa făcută de Gabriela Firea la înmormântarea Mioarei Roman. Cei prezenţi au observat imediat
Actualitate

Gafa făcută de Gabriela Firea la înmormântarea Mioarei Roman. Cei prezenţi au observat imediat

Durere fără margini la înmormântarea Mioarei Roman. Rudele, prietenii și cei care au admirat-o au fost prezenți luni, 26 februarie, pentru a o conduce pe ultimul drum. Nume mari din showbiz și politică au participat la eveniment sau au trimis coroane funerare. Cei prezenți nu au putut însă trece cu vederea gafa făcut de Gabriela Firea.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum

Mioara Roman s-a stins din viață, în somn, sfârșitul unei vieți ce poate fi transformată oricând în scenariu de film. Slăbit de problemele grave de sănătate cu care se confrunta în ultimii ani și din pricina cărora a avut nevoie de mai multe ori de intervenția urgentă a medicilor, organismul acesteia a cedat.

Luni, 26 februarie 2024, rudele, prietenii și mulți dintre cei care au admirat-o au venit pentru a o conduce pe ultimul drum. Ceremonia de înmormântare a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, nr. 6, din București.

Nume mari din politică și-au exprimat regretele

În cimitir, pe aleile ce duceau către locul de veci în care Mioara Roman își doarme somnul veșnic, oamenii au lăsat buchețele de flori albe.

Nume importante din showbiz-ul românesc, dar și din lumea politică de la noi din țară au exprimat condoleanțe familiei. Printre cei care au trimis o coroană de flori a fost nimeni altul decât fostul șef de stat, Traian Băsescu.

„Cu respect, Traian Băsescu”, este mesajul notat pe panglica coroanei sferice de flori albe, delicate, pe care fostul președinte al României a comandat-o pentru regretata primă parteneră de viață a ex-premierului Petre Roman.

Gafa făcută de Gabriela Firea la înmormântarea Mioarei Roman Un alt aranjament floral, realizat din trandafiri albi și roșii, a atras atenția celor prezenți. Mulți nu au putut trece cu vederea un detaliu nepotrivit în astfel de cazuri. Coroana a fost trimisă de Gabriela Firea și soțul acesteia, Florentin Pandele. Cei doi au ales să își treacă numele separat, semnându-se ca „domnul” și „doamna” – formule de adresare ce nu se folosesc în aceste situații. „Sincere condoleanțe, d-l Pandele Florentin, d-na Gabriela Firea” Te-ar putea interesa și: Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Detaliul pe care toți l-au observat abia la ieșirea din biserică EXCLUSIV Prezent la înmormântare a fost și Mihai Mitoșeru. Vizibil emoționat, aceasta a vorbit despre durere imensă pe care o poartă acum în suflet buna sa prietenă, Oana Roman: „Durerea aceasta nu trece niciodată. Oana pare puternică, dar nu cred că e”, a spus vedeta.

Gafa făcută de Gabriela Firea la înmormântarea Mioarei Roman

Un alt aranjament floral, realizat din trandafiri albi și roșii, a atras atenția celor prezenți. Mulți nu au putut trece cu vederea un detaliu nepotrivit în astfel de cazuri. Coroana a fost trimisă de Gabriela Firea și soțul acesteia, Florentin Pandele.

Cei doi au ales să își treacă numele separat, semnându-se ca „domnul” și „doamna” – formule de adresare ce nu se folosesc în aceste situații.

„Sincere condoleanțe, d-l Pandele Florentin, d-na Gabriela Firea”

Prezent la înmormântare a fost și Mihai Mitoșeru. Vizibil emoționat, aceasta a vorbit despre durere imensă pe care o poartă acum în suflet buna sa prietenă, Oana Roman:

„Durerea aceasta nu trece niciodată. Oana pare puternică, dar nu cred că e”, a spus vedeta.

blank