Showbiz, Stiri

Gafă de proporţii! Inna: «Nu am nevoie de sclavii tăi români şi de ţiganii tăi!»

Cântăreaţa ar fi dat această replică neverosimilă unui impresar spaniol

15

 Succesul în străinătate parcă i-a luat minţile! Deşi este primită ca o prinţesă la concertele pe care le susţine în afara graniţelor, Inna nu este deloc amatoare să le cânte românilor de rând în străinătate. Recent, cântăreaţa a purtat o discuţie incredibilă cu un impresar din Spania, căruia i-a transmis că nu dă doi bani pe publicul din localurile unde se ascultă muzică de petrecere.

Inna nu este nici pe departe persoana care urcă pe scenă. Imaginea ei de mare patrioată este doar o strategie, pentru că atunci când iese din concert se pare că artista are cu totul altă părere despre ţara natală. Cântăreaţa a intrat în gura unui impresar celebru din Spania după ce i-a transmis tranşant că nu o interesează să le cânte românilor care muncesc în Spania.

5

Supărat, că Inna a uitat de unde a plecat, Florin Bamboo, un român care s-a stabilit de 12 ani în Spania şi care le aranjează concerte artiştilor în vogă de la noi în peninsulă, a făcut publică discuţia celor doi.

„În luna iulie, eu am organizat în discoteca pe care o deţin în Taragona, un concert al lui Nicolae Guţă. Echipa mea lucra la toate detaliile de o lună. Cu cinci zile înainte de eveniment, Inna a acceptat să cânte într-o discotecă aflată la câteva minute de clubul unde trebuia să urce pe scenă Guţă.

Am pus mâna pe telefon i-am spus că nu este bine să facem două evenimente cu artişti români pe o rază de doi kilometri. Totodată, i-am atras atenţia că deşi am colaborat cu ea, ani la rândul, nu îi voi mai oferi concerte în cafenelele şi cluburile pe care le am”, ne-a povestit Florin.

7

Indignată că este trasă la răspundere de un impresar care se ocupă în special de cântăreţi de muzică de petrecere, Inna a avut un răspuns uluitor. Cântăreaţa a subliniat foarte clar că nu este interesată să apară în faţa muncitorilor români din Spania, ba mai mult ea ar fi spus că îşi doreşte public adevărat din Germania şi Spania.

„Băi, nu am nevoie de sclavii tăi români şi de ţiganii tăi, rămâi tu cu ei!”, i-ar fi răspuns Inna impresarului.

Impresarul artistei neagă că Inna şi Florin Bamboo ar fi purtat vreodată o astfel de discuţie.

”Inna este reprezentată de patru agenţii de booking internaţionale. Este exclus ca Inna să intre în contact telefonic sau prin mesaje cu anumiţi promoteri. Zilnic avem peste o sută de solicitări pentru concerte Inna, nu ar fi posibil nici dacă ar dori să se ocupe de acest department. Este un fals”, susţine Lucian Ştefan, managerul Innei.

Concertul Innei a avut loc la 20 iulie, în clubul Pachea, o discotecă exclusivistă dintr-un oraş de pe Costa Dorada, Salou. Impresarul artistei nu a infirmat această informaţie. El s-a rezumat doar să spună că Inna nu a mai cântat într-un local de români din Spania în ultimii doi ani.

„Pentru mine Inna este o mare dezamăgire. Eu i-am organizat concerte şi în Germania şi am crezut că avem o bună relaţie de colaborare, dar se pare că m-am înşelat”, a adăugat impresarul din Spania.

Aceste declaraţii halucinante ale artistei la adresa publicului român vin în contradicţie cu noua campanie „Inna Latina”, prin care se promovează România în afara graniţelor, şi a cărei imagine este, culmea, tocmai cântăreaţa.

 

blank