Showbiz, Stiri

Gafa colosala facuta de Margherita de la Clejani!

Margherita de la Clejani a fost cuprinsa de nostalgie, pe 15 septembrie. Vazand cum grupurile de copii cu gheozdane in spate se indreapta catre scoli, bruneta si-ar fi dorit sa fie din nou printre ei.

61570137

Fata Clejanilor si-ar dori sa fie din nou eleva, mai ales in prima zi de scoala. Ea insasi a recunoscut asta, pe pagina sa de Facebook, insa, din pacate, a demonstrat ca, intr-adevar, ar mai avea nevoie de cateva ore de limba romana.

“Cand eram la scoala…imi doream sa scap cat mai repede…acum, as da orice sa mai fiu eleva …mi-e dor de colegii mei ..de d-na diriginta ,profesori..de ore..teste …excursii. Un an bun scolarilor si pretuiti fiecare clipa…”, a scris Margherita pe reteaua de socializare. Noi am scris aici varianta corecta a textului, insa, in imaginea alaturata, se poate vedea modul “original” in care l-a redactat bruneta.

61570141

“Mi-e dor” se scrie folosind cratima, deoarece are loc o alaturare intre un pronume reflexiv “mi” si verbul “a fi”, conjugat la persoana intai, timpul prezent. “Mie” scris legat este forma de dativ a pronumelui personal “eu”.

Se pare ca si colegii Margheritei impartasesc aceeasi “conceptie” despre regulile gramaticii limbii romane, daca e sa ne luam dupa greselile gramaticale facute si de acestia in comentarii.