Gabrielei Prisăcariu
Featured, Showbiz

Gabrielei Prisăcariu şi Dani Oţil formează un frumos cuplu iar în curând vor fi părinţi

Chiar dacă are o carieră de succes în modeling, Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută la nivel național de când a început o relație cu prezentatorul matinalului Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, Dani Oţil. Recent, cei doi au trecut la următorul nivel și au anunțat că urmează să devină părinți. Iată biografia celei care îi va dărui primul copil omului de televiziune!

După ce s-a despărţit de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil nu s-a mai afișat cu o altă femeie timp de mai mulți ani. Acest lucru s-a schimbat când a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, cea care îl va face tată în câteva luni.

Gabrielei Prisăcariu este cu 10 ani mai tânără decât prezentatorul, dar era deja un topmodel de succes când l-a cunoscut pe acesta. Tânăra are 1.80 şi, înainte de sarcină, a afișat mereu un trup bine lucrat la sala de fitness. Din păcate, pe parcursul sarcinii este nevoită să renunțe la sport, pentru binele bebelușului ei.
 Gabrielei Prisăcariu
Biografia Gabrielei Prisăcariu

Prima apriție a Gabrielei în lumina reflectoarelor a avut loc în urmă cu 6 ani, odată cu participarea ei la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Blondina a fost, la acea vreme, una dintre concurentele apreciate de celebrul designer de modă. Totodată, logodnica lui Dani Oțil a fost printre concurentele implicate în cele mai multe polemici în cadrul show-ului.

La acea vreme își câștigase porecla „Scorpia” pentru că ceilalți participanți erau deranjați de obsesia ei pentru curăţenie.

Parcursul ei în showbiz-ul românesc nu s-a oprit aici. Tânăra a participat și la o emisiune dedicată găsirii unui partener. Afirmațiile ei de la acea vreme erau foarte controversate.

„Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, declara Gabriela Prisăcariu în cadrul emisiunii.

Cum a anunțat că este însărcinată
În prezent, blondina se află în al doilea trimestru de sarcină și se pregătește să formeze o familie cu Dani Oțil. Anunțul sarcinii a fost făcut de aceasta în stilul caracteristic, ca un mesaj pentru cei care se îngrijorau pentru silueta ei în cazul în care va rămâne gravidă.

„Challenge accepted!”, a scris tânăra în dreptrul imaginii în care și-a arăătat pentru prima dată burtica.

Chiar dacă și-a asumat că va face tot posibilul să rămână în formă în timpul sarcinii și după, Gabriela este obligată să renunțe la exercițiile fizice pe care obișnuia să le facă. Tânăra a mărturisit că medicul ei i-a impus repaus de la antrenamentele extreme. Singura opțiune permisă în cazul ei este pilatesul.

Prezentatorul de la Neața a cerut-o în căsătorie pe Gabriela anul trecut, în luna ianuarie, pe când cei doi se aflau într-o vacanţă de vis. Planurile de nuntă le-au fost stricate de pandemie, dar nu și cele de a deveni părinți.