Showbiz, Stiri

Gabrielei Cristea nu ii este usor fara familie

Desi nu a fost la inmormantarea mamei, aceasta s-a detasat de familie

Gabriela-CristeaGabriela Cristea a fost criticata dur de catre spectatori si telespectatori privind faptul ca aceasta nu s-a prezentat la inmormantarea propiei mame. Bruneta nu s-a implicat foarte mult in acest subiect si a preferat sa nu comenteze.

Totusi aceasta se deschide si spune ca ii pare rau ca s-a indepartat de familie si ca ii este dor de sentimentul de iubire al uneia.

„Nu stiu daca lucrurile ar fi stat altfel, daca nu as fi fost persoana publica. Pot sa spun ca si faptul ca lucrez in televiziune are legatura cu ce s-a intamplat in urma cu 20 de ani. Nu stiu daca as fi facut lucrurile altfel.
Eu cred ca Dumnezeu le aseaza asa cum crede ca este mai bine. Nu cred ca ne da mai mult sau mai putin decat ducem. Fiecare om vine pe lumea asta pentru a invata cate ceva, probabil eu am nevoie sa invat si umilinta. Poate ca eu am nevoie sa invat mai mult decat alti oameni. Numai ca, ma intorc din nou la ideea ca ce ti-e scris in frunte, ti-e pus, cred ca Dumnezeu este foarte bun cu mine si ma ajuta sa aflu, sa invat asta pe cai interesante.”, a spus Gabriela..

 

blank