Victor Ponta spune despre sportivă că face “un mare bine Guvernului”

 Szabo

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcţie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parţiale din 25 mai.

gszabo

Social-democraţii au convins-o pe Gabriela Szabo, ministru al Tineretului şi Sportului, să candideze la alegerile parţiale din 25 mai pentru un loc de deputat, î n organizaţia PSD Ilfov, unde sportiva îşi are domiciliul.

Surse din PSD au arătat că PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare. Aceleaşi surse au precizat că în Colegiul 2 Satu Mare va candida social-democratul Ciprian Ardelean, consilier judeţean, în timp ce în Colegiul 3 Hunedoara va candida Sorin Marica, primar al comunei Sălaşu de Sus, ambele colegii fiind de deputat.

De asemenea, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu, a fost desemnat de PSD Gorj să candideze pe postul rămas vacant în Colegiul 2 după ce fostul senator Toni Greblă a fost numit judecător la Curtea Constituţională. Costoiu, originar din Gorj, este aşteptat sâmbătă dimineaţă la Târgu Jiu, pentru a-şi depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile parţiale parlamentare este 5 mai, iar campania electorală este cuprinsă între 10 şi 24 mai.

szabo Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Ploieşti, că Gabriela Szabo face “un mare bine Guvernului” şi că dacă aceasta va dori să candideze pentru un mandat de deputat va fi “cu atât mai bine pentru Parlamentul României”.

Întrebat vineri după-amiază, la finalul mitingului electoral de la Ploieşti, ce părere are despre candidatura Gabrielei Szabo pentru o funcţie de deputat, Victor Ponta a spus că o astfel de decizie a fostei campioane ar fi “cu atât mai bine pentru Parlamentul României”.

“Cel puţin din poziţia de ministru face cinste României şi face un mare bine Guvernului. Dacă va dori să fie şi parlamentar, cu atât mai bine pentru Parlamentul României”, a spus Victor Ponta.