Gabriela Prisăcariu
Featured, Showbiz

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Dani Oțil. Semnul unei iubiri predestinate: „Eram în rochie de mireasă”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz. Recent, soția prezentatorului TV a mărturisit fanilor de pe Instagram cum și-a întâlnit alesul inimii.

Gabriela Prisăcariu a rupt tăcerea în ceea ce privește modul în care l-a cunoscut pe Dani Oțil, cel care avea să-i devină suflet pereche. Soția prezentatorului de la matinalul Neatza a povestit fanilor de pe Instagram că prima întâlnire dintre cei doi a fost una predestinată deoarece, în mod suprinzător, avea să prevestească mariajul celor doi. Gabriela Prisăcariu a mărturisit fanilor că era îmbrăcată în rochie de mireasă prima dată când ea și Dani Oțil și-au intersectat privirile. Amândoi se aflau în studiourile Antena 1, însă întâlnirea dintre ei a fost una absolut întâmplătoare.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea’, le-a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor despre prima ei întâlnire cu Dani Oțil, conform Viva.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiețel: „Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre”
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil urmează să fie părinții unui băiețel, iar vestea a venit tot pe Instagram. Viitorul tătic a fost cel care a făcut anunțul.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede’, a fost anunțul lui Dani Oțil.