Gabriela Oțil, în lacrimi. Cel care a făcut-o să plângă este chiar soțul ei
Showbiz

Gabriela Oțil, în lacrimi. Cel care a făcut-o să plângă este chiar soțul ei

Gabriela Oțil este o femeie împlinită! Are un copil superb și se pare ca și un soț care o iubește enorm, chiar dacă o face să plângă chiar de ziua ei.

Vedeta a împlinit 30 de ani și cu această ocazie, Dani Oțil a decis să-i cumpere un cadou fabulos. Deși în momentul în care a deschis cutia Gabriela a găsit numai o macheta de mașinuță de jucărie, ulterior și-a dat seama că de fapt soțul ei i-a cumpărat un autoturism adevărată. Și nu una oarecare, ci una de zeci de mii de euro și care atinge viteze halucinante. Nu de alta, dar modelul nu putea să se plimbe decât într-o mașină de lux. Așadar când și-a dat seama ce a primit de fapt, Gabriela a izbucnit în plâns și s-a dus să își îmbrățișeze soțul care a filmat întreaga scenă.

Gabriela și Dani Oțil, dragoste fără prejudecăți

Gabriela și Dani Oțil s-au cunoscut în urma cu trei ani și de atunci sunt împreună. Cei doi s-au căsătorit la câteva luni după ce Gabriela a rămas însărcinată. Iar acum formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă. Între Dani Oțil și soția lui, este o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 41 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992. Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu s-au căsătorit în 2021 și tot în acest ani au devenit părinții unui băiețel pe nume Luca Tiego. Dani Oțil și Gabriela Oțil formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România, iar diferența de vârstă de 12 ani nu a fost un impediment pentru cei doi, reușind să-și construiască o familie superbă.