Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat, luni, introducerea pe ordinea suplimentară a ședinței CGMB a mai multor proiecte, printre care unul privind construirea unei săli polivalente cu o capacitate de 20.000 de locuri, care ar putea fi construită cu suma de 18 milioane de euro.

„Vom avea o sală polivalentă, o sală multifuncțională, dupa epopeea pe care a trăit-o acest proiect. Avem indicatorii tehnico-economici cu o capacitate de 20.000 de locuri, cu 5 terenuri de sport. Nu pot fi comparate costurile cu alte săli din țară. (…) Vom avea o sală cu care să ne mândrim. Costul va fi 138 de milioane de euro”, a anunțat, luni, primarul general, Gabriela Firea, conform Mediafax.

Edilul Capitalei a mai anunțat introducerea pe ordinea suplimentară a ședinței CGMB și a altor proiecte de infrastructură, cum este pasajul Andronache, pentru care PMB ar putea cheltui 42 de milioane de euro.

Gabriela Firea a mai precizat faptul că Primăria Capitalei ar putea construi 8 pasarele pietonale, cu suma de 18 milioane de euro.