Gabriela Firea, primarul Capitalei, a explicat de ce primăria a preluat Arena Naţională şi a renunţat la un contract cu o societate care primea două milioane de euro.

„Am făcut reduceri de cheltuieli nejustificate pentru că am închis robinetul băieţilor deştepţi care erau abonaţi la banii publici. Am preluat mentenanţa Arenei Naţionale, am luat-o de la acea companie. Nu am dorit să semnez un nou contract păgubos. Prin forţe proprii, cu un milion de euro susţinem stadionul Naţional. Prin acel contract dădeam două milioane de euro. Facem economii pentru locuinţe sociale pentru tineri. Vrem să extindem toate şcolile, să le consolidăm.”, a explicat Firea.

Firea a dezvăluit faptul că a fost ameninţată după ce a renunţat la acest contract. „Când am anunţat că nu semnez contractul subsecvent pentru Arena Naţională am fost ameninţaţă că nu se vor mai juca meciuri de fotbal, că nu vor intra spectatori, că o să văd eu ce păţesc. Am citit un comunicat nesemnat că voi fi dată în judecată. Eu nu semnez un contract care nu e bun pentru cetăţeni. Mi s-a adus la cunoştiinţă şi trebuia să am atitudinea corectă.”, a spus Firea.

Citeste si...
Primarul General, Gabriela Firea: „Anul 2018 este Anul Sanatatii: 3 spitale noi, cu un numar total de 2.100 de paturi, sume importante pentru sanatatea populatiei"