Gabriela Firea
Showbiz

Gabriela Firea, soacră mare. Fiul ei s-a căsătorit civil în weekend

Gabriela Firea a devenit soacră mare în acest weekend. Tudor, fiul său cel mare, s-a căsătorit civil cu iubita sa, Eva Emilie. La eveniment au participat politicieni, dar și vedete autohtone, foste colege ale Gabrielei Firea de la Antena 1. Tudor este fiul din prima căsătorie a Gabrielei Firea cu Răsvan Firea.

Gabriela Firea a devenit soacră în acest weekend, după ce fiul ei cel mare, Tudor, s-a căsătorit civil. Este vorba despre băiatul pe care politiciana PSD l-a avut din prima căsătorie, cu Răsvan Firea. Nașii celor doi tineri au fost Gigi Nețoiu și soția acestuia.

Evenimentul a fost programat într-o sală special amenajată într-un hotel de lux din București. La ceremonie și la petrecerea care a urmat, au participat personaje ale politicii locale, din show-biz ori disn sport.

Sâmbătă, 7 octombrie 2023, Tudor Firea și Eva Emilie, iubita sa, s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Cununia religioasă va avea loc, cel mai probabil, în vara anului viitor.

Tudor este fiul cel mare al Gabrielei Firea, din prima căsnicie cu Răsvan Firea. În vârstă de 28 de ani, tânărul nu este cunoscut în lumea mondenă. Aceasta, spre deosebire de alți tineri, din familii înstărite asemenea lui. El a fost o prezență discretă, fiind ținut de mama sa departe de lumina reflectoarelor.

La eveniment au participat, între alții, Mitică Dragomir, Adrian Năstase, Mirela Vaida, Marcel Pavel, Crina Abrudan sau Anghel Iordănescu.

Gabriela Firea

Gabriela Firea este soacră mare

Așa cum arătam, Tudor este fiul Gabrielei Firea și al primului ei soț, decedat în anul 2010, Răsvan Firea. Acesta a murit în urma unui atac cerebral. După moartea primului soț, la opt luni distanță, Gabriela s-a recăsătorit cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. Cei doi au împreună doi băieți, pe David Petru și Zian Mihail.

Răsvan Firea a fost un atlet și antrenor român de atletism, membru al Comisiei de Marketing a Federației Române de Atletism.

Tudor Ștefan Firea este implicat într-o afacere imobiliară, alături de mama sa.

Citește și  Simona Sensual, atacata dur de barbatul pe care ea spera sa-l duca la altar!

Gabriela Firea

Mesaj de felicitare pentru tinerii căsătoriți

În acest context, Gabriela Firea a ținut să transmită un mesaj de felicitare proaspeților miri. Ea a vorbit despre nora sa, Eva Emilie, ca despre fiica pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții”, a transmis Gabriela Firea.

Potrivit spuselor sale, cea mai mare bucurie a sa, ca mamă, este să-și vadă copiii sănătoși și împliniți, la casele lor.

„Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, este mesajul postat de Gabriela Firea.

blank