Gabriela Firea s-a operat în România pentru că are încredere în medicii noștri Politicieni, și nu numai, pentru cea mai mică problemă de sănătate aleg să plece să se trateze în străinătate. Iată că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ales să se trateze în țară, și nu pentru că nu și-ar fi permis în afară, ci pentru că are încredere în medicii români.

O afecțiune gastro-intestinală acută a adus-o pe Gabriela Firea pe masa de operație. Ea a ales un spital din Capitală și a declarat că medicii români sunt ”la fel de buni ca în orice centru medical european”.

Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Gabriela Firea s-a pozat la ieșirea din spital și a postat poza pe pagina ei de Facebook, este medicul care a intervenit laparoscopic pentru a rezolva problema de sănătate a Gabrielei Firea.

”A fost o suferință digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate 

lucrurile au decurs bine”, a spusconf. Dr. Iulian Brezean, managerul Spitalului  Cantacuzino. 

Gabriela Firea In imagine, alaturi de conf. dr. Iulian Brezean.” Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei care salveaza vieti”.

La rândul său, Gabriela Firea a postat pe pagina ei de Facebook: “Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile
pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare.