Gabriela Firea
Actualitate

Gabriela Firea, prinsă cu minciuna. Copiii săi au izbucnit în lacrimi

Gabriela Firea a recunoscut că ea și Florentin Pandele au mai multe secrete. Recent, fostul primar al Capitalei a decis să nu se mai ascundă și să spună tot ce are pe suflet.

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele, care are doi copii cu o altă femeie. Acesta are cu Firea doi băieți. Fosta ministră a povestit că cei mici au întrebat de ce în familia lor să existe două nume și că a decis să le spună adevărul.

„Noi nu le-am spus de la început pentru că îi consideram micuți. A trebuit să facem un consiliu de familie, acum cam un an, când am considerat că a venit momentul să le spunem”, a spus fostul primar al Capitalei în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Ce a ascuns Gabriela Firea

Soția lui Florentin Pandele a povestit că fiul său, David, a început să plângă și că Zian s-a supărat că a ținut totul secret.

Gabriela Firea a mai spus că micuții i-au spus că sunt prea multe mistere în casa lor și că vor să știe adevărul. Aceasta a mai spus că cei doi băieți s-au prins rapid că este ceva în neregulă.

„Au fost șocați așa că nu înțelegeau de ce. David începuse să-mi spună: «Mami, în această casă este un mister». Eu zic «Ce mister?».«Nu aveai tu cum să-l faci pe Andrei la 11 ani, am calculat câți ani ai tu, câți ani are Andrei (fratele cel mare, băiatul soțului).

La 11 ani, tu nu puteai să-l faci pe Andrei. La 11 ani, fetițele nu nasc». David a început să plângă, dar așa, fără zgomot.

Îi curgeau așa lacrimile, când a auzit, a fost foarte emoționat. Și cel mic așa… parcă era o povară. Concluzia lui David, a spus: «A, deci să înțeleg că fratele meu adevărat e doar Zian»”, a spus fostul ministrul al Familiei pentru sursa menționată anterior.

Florentin Pandele a mai fost căsătorit odată, cu Adela Constantinescu. Din mariajul respectiv au rezultat doi copii, Andrei (39 de ani) și Bogdan (38 de ani). La patru ani de la încheierea divorțului, primarul din Voluntari s-a căsătorit cu Firea, cu care are doi băieți: David Petru (11 ani) și Zian Mihail (8 ani).

Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea, între anii 1993 și 2010. Cei doi au avut un copil împreună, Tudor, care are 28 de ani. Firea și Pandele au grijă de 5 copii.

blank