Featured, Politic

Gabriela Firea: Mircea Diaconu nu are stofă de președinte

Gabriela Firea a declarat, duminică seara, că deşi social-democraţii îl îndrăgesc pe Mircea Diaconu ca actor, nu îl vor vota la alegerile prezidenţiale, deoarece nu a dovedit în campania electorală că are calităţile unui om de stat.

Gabriela Firea a fost întrebată, duminică seara, la Antena 3, dacă vor fi social-democraţi care îl vor vota la alegerile prezidenţiale pe Mircea Diaconu, aceasta afirmând că deşi Diaconu este îndrăgit ca actor, acesta nu a dovedit că are calităţile necesare unui om de stat.

„Am văzut şi eu foarte mult în sondaje şi focus-grupuri. Nu este adevărat (că îl vor vota soscial-democraţii pe Mircea Diaconu – n.r.). Membrii şi simpatizanţii PSD nu îl vor vota pe domnul Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale. Cu toţii îl îndrăgim, îl respectăm ca pe un mare actor, dar asta nu are nicio legătură cu postura de candidat pentru alegerile prezidenţiale, iar în timpul acestei campanii, chiar dacă a fost scurtă, cu atât mai puţin a dovedit că ar fi avut acele calităţi necesare unui om politic, pentru un om de stat. Asta cred că va dezamăgi în această seară, dar este o realitate”, a spus Firea.

Aceasta consideră că Viorica Dăncilă a avut o campanie bună, în condiţiile în care guvernul condus de şefa PSD a fost dărâmat prin moţiune de cenzură în timpul campaniei.