Actualitate, Featured

Gabriela Firea îi aşteaptă , cu pâine și cu sare, pe Cîţu la Primărie penru a face controalele promise

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi răspunde ministrului Finanțelor, care a anunțat un control pe două teme: execuția bugetară a Bucureștiului de anul trecut și cheltuielile cu cele 18 companii municipale înființate de administrația Firea. Edilul spune că nu se teme de controale.

„În ceea ce privește execuția bugetară pe anul trecut și pe anul acesta, țin să menționez că nu ne temem de niciun control. Primim cu pâine și sare orice controlor, de la orice instituție. Suntem cea mai verificată instituție”, a spus Gabriela Firea.

„Am numărat 50 de controale la PMB, unele chiar abuzive. I-am primit pe acești domni cu deschidere pentru că în PMB se respectă legea. Orice control este binevenit. Nu avem de ce să ne temem. Este bine și pentru noi, pentru că având atâtea verificări din care nu a reieșit nicio neregulă, văd și cetățenii despre ce este vorba. Suntem o instituție sub asediu. De când sunt primar, am prins cinci premieri, cinci miniștri de Finanțe, probabil vom prinde și al șaselea premier și al șaselea ministru de Finanțe”, a mai spus Firea.