Featured, Politic

Gabriela Firea, a avut miercuri o nouă ieșire la adresa lui Dragnea pe tema bugetului

Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut miercuri o nouă ieșire furtunoasă la adresa liderului PSD Liviu Dragnea pe tema bugetului pe 2019, afirmând că se „încalcă legi”.Să facă ce a promis în campania electorală

„Prin legea bugetului de stat nu poți să modifici legi organice, nu poți să modifici Constituția, nu poți să modifici legea finanțelor publice locale, nu poți să modifici legea administrației publice locale și nici legea serviciilor publice locale. Prin urmare, sunt o serie de legi care sunt încălcate prin acest proiect de buget. Voi trimite toate aceste documente instituțiilor abilitate și sper ca în al 12-lea ceas se va face dreptate și că o ranchiună politică nu se răsfrânge asupra cetățenilor. (…) Dacă nu vom reuși să modificăm bugetul nici în Guvern și nici în Parlament, ne vom adresa și altor foruri. (…) Vom găsi soluții, dar bine și ușor nu va fi.”, a spus Gabriela Firea.

Primarul Capitalei i-a cerut liderului PSD să renunțe la acest proiect de buget la capitolul Primăria Capitalei.

„Dacă dl Dragnea are bună-credință, îi voi adresa rugămintea să renunțe la acest proiect de buget la capitolul Primăria Capitalei și să facă ce a promis în campania electorală. Să transfere Centura Capitalei de la Ministerul Transporturilor, CNAIR, care nu face nimic, către Primăria Capitalei pentru finalizare. Să transfere metroul de la minister către Primăria Capitalei și să nu ne mai blocheze proiectele care au legătură cu ministerele de resort”, a mai spus Firea.