Monden, Stiri

Gabriela Firea, femeie de succes si mama devotata

Gabriela Firea, femeie de succes si mama devotata

blank Pagina oficiala de facebook a vedetei tv, Gabi Firea nu ramane neactualizata pentru miile de fani, desi aceasta se afla in vacanta. Ultima postare este o fotografie din concediul pe care Gabi il petrece impreuna cu sotul sau, Florentin Pandele si micutul Petru David, care se bucura de prima sa vizita in Antalya, Turcia. Fotografia de familie o infatiseaza pe Gabi in costum de baie si de mentionat este faptul ca arata excelent, mai ales ca este proaspata mamica.

 

Petru David inca nu vorbeste dar mamica a tinut sa precizeze primele impresii ale micutului pe facebook. ”Buna dimineata! Eu sunt in drum spre mare! Ma uit dupa avioane. Va tin la curent cu peripetiile mele din prima mea vacanta… O zi buna tuturor”.

 
Bine-meritata vacanta a familiei Firea- Pandele va dura doar cateva zile si desi in presa s-a vehiculat ca Gabi va renunta la televiziune pentru a fi alaturi de copil, vedeta e pregatita sa revina in fata publicului cu si mai multa forta si plina de energie. Pentru Gabriela Firea , munca istovitoare din presa nu o impiedica sa fie sotie sau mama devotata.

 

 

blank