Featured, Politic

Gabriela Firea am primit oferte de la alte partide pentru a candida la al doilea mandat de primar

Primarul general Gabriela Firea, ales din partea PSD, a declarat, joi seara, că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la al doilea mandat şi chiar s-a gândit la o candidatură independentă. „Am avut de multe ori tentaţia de a pleca (…)dar nu am putut să fac acest lucru”, dezvăluie primarul general.

„Să ştiţi că am avut de multe ori tentaţia de a pleca sau de a încerca o variantă independentă, au fost şi alte partide care mi-au spus că ar trebui, la anul, să candidez la poziţia de primar general din partea altei formaţiuni politice, pentru că PSD este un partid în care se aruncă cu pietrele în fiecare zi, dar nu am putut să fac acest lucru, în primul rând pentru oamenii din ţară, care ne simpatizează, care au avut de beneficiat pe urma măsurilor pe care le-a luat guvernul actual şi măsurilor care au fost luate de guvernele precedente, foarte bune pentru români”, a declarat, la Antena 3, joi seara, Gabriela Firea, vorbind despre momentele tensionate dintre ea şi fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Firea a spus că este un om de echipă şi nu a părăsit partidul, chiar dacă a rămas fără funcţie în cadrul formaţiunii.

„Sunt un om de echipă şi chiar când echipa, nu în totalitate, ci prin reprezentanţi la vârf, m-a abandonat, eu am rămas acolo, simplu membru de partid, fără nicio funcţie aproape un an de zile. Aşa cum ştiţi, în timpul conflictului cu fostul preşedinte al partidului, nu m-am dezis de colegii mei, nu m-aţi auzit vorbind niciodată un cuvânt urât sau o expresie sau o jignire faţă de membrii şi simpatizanţii PSD”, a mai spus Firea.

Conflictul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, şi primarul general Gabriela Firea a început în toamna anului trecut. În urma scandalurilor, Firea a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti şi nu a mai fost nici
vicepreşedinte al partidului.

Firea: Am plătit scump pentru toate greşelile făcute de liderii noştri

Gabriela Firea spune că social-democraţii au plătit pentru greşelile făcute de liderii partidului şi acum este momentul să relanseze PSD-ul.

Gabriela Firea, primar al Capitalei ales din partea PSD, a spus că social-democraţii trebuie să îşi recunoască greşelile, chiar dacă au fost mulţi care i-au îndemnat să „fugă” la alte partide.

„Să ne recunoaştem anumite greşeli. (…) Foarte mulţi au venit şi ne-au zis: <Trebuie să vă schimbaţi numele, trebuie să fugiţi la alte partide, la cei care au construit acum formaţiuni mai mici, trebuie să dispăreţi de pe faţa pământului. De ce? Pentru că s-a făcut această campanie imensă şi foarte bine conturată şi plătită de ruşinare a PSD?”, a spus Firea, joi seara, la antena 3.

Primarul general a mai spus că e timpul ca social-democraţii să reformze partidul, după ce „am plătit scump pentru toate greşelile făcute de liderii noştri”.

„Am plătit pentru greşeli, am plătit scump pentru toate greşelile făcute de liderii noştri. Cred că acum este momentul să ne relansăm şi să modernizăm PSD, nicidecum să-l distrugem”, a mai spus Gabriela Firea.