Actualitate, Featured

Gabriela Firea a avut si aliati in CEx

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a pierdut funcţia de preşedinte PSD Ilfov printr-o decizie a Comitetului Executiv Naţional al partidului, iar la funcţia de vicepreşdinte naţional a renunţat singură. În şedinţa CEx au fost însă şi lideri care i-au luat apărarea.

“E regretabil, am lucrat împreună cu mulţi colegi, acum au fost puşi în situaţia de a vota împotriva mea, sunt convinsă că nu le-a fost uşor. Am văzut tristeţe în ochii multora. Au fost câţiva colegi (care au fost de partea sa – n.r.): domnul Stănescu, domnul Ciolacu, domnul Tudose, domnul Negoiţă… au fost câţiva colegi care s-au abţinut sau au fost împotrivă. Dar e mai puţin important, majoritatea covârşitoare a fost pentru ceea ce era previzibil”, a declarat Gabriela Firea după CEx.

“Tot ceea ce am afirmat susţin în continuare cu tărie. Este greu să pierzi ceea ce ai câştigat ca funcţie politică, dar ar fi mult mai greu să înşel încrederea oamenilor. Dacă doar ne împăunăm că avem funcţii politice şi ele nu sunt traduse în rezultate, cred că e superfluu”, a mai afirmat Firea.