Showbiz, Stiri

Gabriela Cristea are un iubit care a lăsat-o pe alta gravidă!

Greşeală impardonabilă! E posibil ca Tavi Clonda să ascundă aşa ceva de Gabi?!

61399578

Nici nu se declara bine peste tot la inceput de relatie, ca Gabriela Cristea intra din nou in gura celor care ii toaca fiecare miscare, de data aceasta si pe buna dreptate, daca e sa dam crezare celor ce ne-au ajuns la urechi.

61403822

Viata parea sa ii zambeasca Gabrielei Cristea, care si-a gasit oaza de liniste, refugiul, la munca. Nu numai profesional, ci si personal, pentru ca Tavi Clonda, colegul de platou, i-a devenit si iubit.

61398467

Presa mondenă titra astăzi că a aflat informaţia potrivit căreia Tavi Clonda… ar mai avea o iubită.

„Tavi are o iubita de multi ani, vreo sapte. Recent, m-am vazut cu ei. De cand ne cunoastem, peste tot vine cu iubita lui. E un baiat OK, fidel, canta bine. Nu umbla asa, teleleu! Acum, nu stiu ce e in familia lor, dar nu i-am vazut sa aiba vreun conflict. De Gabriela nu am auzit nimic niciodata, nu l-am vazut in viata mea cu ea”, spune o informatie primita.

61403843

Femeia respectiva se numeste Valentina, are 33 de ani si, pana de curand, il insotea peste tot pe Tavi, la concerte. Au nenumarate poze impreuna, ba chiar o fotografie in care apar alaturi de mama cantaretului, ceea ce ar arata ca sunt iubiti.

„Sunt prieten cu Tavi. De la un prieten mult mai apropiat decat mine al cuplului Tavi si Valentina, stiu ca urmeaza sa fie parinti, Valentina fiind insarcinata intr-o luna si jumatate. Ei sunt de 4 ani impreuna si intotdeauna au avut o relatie foarte frumoasa, bazata pe multa iubire si respect, i-am vazut de fiecare data impreuna, ea insotindu-l la toate concertele si evenimentele la care el participa”, ne-a spus si o alta sursa.

61403845

Ultima data cand Tavi si Valentina au fost impreuna si si-au asumat acest lucru a fost pe 8 septembrie, cand au fost la mare. Ceea ce inseamna ca fosta (sau inca) actuala iubita a artistului ar fi ramas insarcinata exact in acea perioada.

Ultima poza postata pe Facebook de Valentina alaturi de Tavi a fost pe 10 septembrie

61403844

Relatia lui Tavi cu Gabriela ar fi inceput cam acum o luna, dupa declaratiile vedetei, din revista Ciao!, dar totul s-ar putea complica daca Valentina este intr-adevar insarcinata cu cantaretul.

 

blank