Gabriela Cristea
Showbiz

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit 17 milioane de lei vechi într-un supermarket. Reacția prezentatoarei când a văzut bonul de cumpărături: „E jale…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit 17 milioane de lei vechi într-un supermarket. Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să plece în vacanță alături de fiicele sale, Iris și Victoria. Prezentatoarea tv și soțul ei au ales să meargă în Grecia, acolo unde vor avea parte de o vacanță relaxantă. Cei doi au ieșit la cumpărături și au cheltuit o sumă imensă pentru plăcerile fiicelor sale. Iată despre ce sumă este vorba!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit 17 milioane de lei vechi într-un supermarket. Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au două fetițe, Iris și Victoria, cea mai mare bucurie din viața lor. Pentru că suntem în sezonul vacanțelor, Gabriela Cristea și soțul ei au plănuit să meargă în vacanță în Grecia, alături de fiicele lor.

Recent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers la cumpărături pentru a se pregăti pentru vacanța din Grecia. Cei doi au împărtășit cu fanii suma pe care au plătit-o la casa de marcat. Prezentatoara tv și soțul ei nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerile lor și ale micuțelor Iris și Victoria.

Gabriela și Tavi Clonda au cheltuit 17 milioane de lei vechi într-un supermarket

Gabriela Cristea șu Tavi Clonda sunt căsătoriți de opt ani și au două fetițe împreună, pe Victoria și Iris. Cei doi au o familie frumoasă, iar ori de câte ori au ocazia, plănuiesc vacanțe de neuitat alături de fiicele lor. Gabriela Cristea și soțul vor merge în vacanță în Grecia, alături de Iris și Victoria, iar pentru asta au făcut câteva cumpărături. Recent, cei doi au ieșit la cumpărături și au cheltuit o sumă fabuloasă într-un supermarket.

Am fugit de acasă împreună cu soțul și am plecat să facem niște cumpărături. Problema este că noi doi când ieșim la cumpărături este jale. Acum facem cumpărături pentru plecatul în vacanță, deci nu cumpărături uzuale’, au spus cei doi în mediul online. Prezentatoarea tv și artistul s-au oprit prima dată la băuturi.

A fost prietenul meu în vacanță în Grecia și mi-a spus că gama lor de vinuri nu este ce trebuie anul acesta. Așa că, dacă vrem să servim un vin rose pe plajă seara ar fi bine să-l luăm de aici. O să luăm o șampanie pentru copii pentru că le place să dea noroc. ‘, spune Tavi Clonda. Cumpărăm și suc, și apă plată, și vin, zici că mergem într-o țară subdezvoltată’, glumește Gabriela Cristea.

Gabriel: „Ne-am ușurat de bani”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au cumpărat de toate, în special pentru fiicele lor. Pentru că drumul până în Grecia va fi unul lung, Gabriela Cristea și soțul ei au cumpărat de toate pentru vacanța.

Cei doi soți s-au asigurat că le-au luat tot ce le trebuie fiicelor lor și nu le va lipsi nimic pe drum. La casa de marcat, cei doi au plătit suma de 1681,98 de lei.Și uite așa am terminat cumpărăturile și am plecat după ce ne-am ușurat bine de bani’, au susținut cei doi cu zâmbetul pe buze.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu prea au avut noroc în afaceri. Anul trecut, prezentatoarea tv și-a deschis o afacere cu produse handmade, dar care nu prea i-a adus câștiguri financiare. De asemenea, firma lui Tavi Clonda nu a avut profit prea mare în ultima perioadă. Cu toate astea, cei doi sunt implicați în diferite proiecte Tv, în urma cărora câștigă bani frumosi.

Sursa foto: Instagram

blank