Showbiz, Stiri

Gabriela Cristea si-a gasit un nou iubit, un tanar deputat

Gabriela Cristea si-a gasit un nou iubit, un tanar deputat cu care a petrecut o noapte intreaga, fiind vorba despre misteriosul Mihai Tararache

 

gabi cristea deputatel

Este clar ca fosta prezentatoare tv, Gabriela Cristea, s-a saturat de batranetile fostului ei sot, Marcel Toader. Acum ca este proaspat divortata si libera ca pasarea cerului, sa nu mai spunem plina de bani pentru ca divortului pe la tv i-au umplut contul din banca, Gabriela Cristea ajunge la mare in fiecare weekend.

Acolo petrece de dimineata pana seara impreuna cu prietenii ei, insa mai nou a inceput sa fie din ce in ce mai apropiata de un mai tanar misterios barbat. Spunem misterios datorita conjucturii in care cei doi s-au intalnit, dar este clar ca impreuna au ceva scantei aprinse, mai ales dupa ce s-a fotografiat destul de intim cu deputatul Mihai Tararache.

Chiar daca Gabriela Cristea nu recunoaste ca „morcovul tanar” este mai bun, pozele pe care si le-a afisat pe Facebook sunt destul de graitoare. Vedeta a declarat ca doar s-au intalnit la masa unde au fost repartizati la o petrecere, nimic mai mult.

„Am stat impreuna in club, cunostea cateva persoane de la masa. Este deputat, atunci l-am cunoscut, dar nu este vorba de nimic mai mult intre noi.”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea si-a inceput activitatea  in 1994 la TVR, dupa care a lucrat la Tele 7abc, Pro TV si B1 TV, iar in 2007 a inceput colaborarea cu Kanal D, unde a prezentat emisiunea tip reality-show „Nora pentru mama”. Vedeta s-a nascut in 28.10.1974, Oltenita, Calarasi, aceasta mai avand un frate.  

blank