„Am găsit în Tavi o chestie mişto!”

gabriela-cristea-tavi-clonda

Gabriela Cristea locuieste de ceva vreme alaturi de iubitul ei, Tavi Clonda, iar acest lucru i-a ajutat sa se descopere si mai bine unul pe celalalt. „Am gasit in Tavi o chestie misto!”, a declarat vedeta. Iata ce ii leaga si mai mult acum.

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda-relatie

Gabriela Cristea traieste o poveste de dragoste alaturi de cantaretul Tavi Clonda de sapte luni. Cei doi s-au mutat de curand impreuna si sustin ca acest lucru i-a facut sa se descopere si mai bine.

gabriela-cristea-tavi-clonda-sarcina-1

“Eu si Tavi ne-am mutat mai de mult impreuna. E bine pentru ca, pana la urma, trebuie sa descoperi omul cu toate calitatile si defectele sale. In aceasta perioada m-am rdescoperit si am aflat lucruri de care nu eram constienta, iar asta m-a ajutat sa imi croiesc un alt stil de viata. M-a inflorit combinatia dintre emisiune si el! Am gasit in Tavi suport, o chestie misto…”, a declarat Gabriela Cristea pentru ziarulring.ro.

Tavi Clonda canta, alături de bandul sau, in fiecare editie a emisiunii „Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea la Kanal D.

Citeste si...
REVELION în Piața Constituției. Harta restricțiilor de circulație în centrul Bucureștiului