Showbiz

Gabriela Cristea isi acuza tatal pe patul de spital

In loc sa isi ajute tatal, Gabriela Cristea il acuza chiar daca se afla pe patul de spital

Gabriela Cristea isi acuza tatalGabriela Cristea (37) isi da arama pe fata si arata cu adevarat ca nu ii pasa de familie. Asa cum a fost acuzata si aratata cu degetul public ca nu a fost la inmormantarea propiei mame si ca tarziu a ajuns la mormantul ei, acum fiind cu un picior in groapa si tatal ei, Eugeniu Cristea, Gabriela Cristea ramane la fel de indiferenta.

Gabriela Cristea isi acuza tatal de faptul ca este singurul vinovat de preinfarctul de care a suferit si ca mai bine statea acasa decat sa se enerveze pe la tv. Mai mult decat atat, Gabriela considera ca totul este o facatura si daca tatal ei intradevar vroia sa se impace cu ea trebuia sa ii vorbeasca direct, nu prin presa.

„Daca isi dorea o relatie tata-fiica, trebuia sa ia legatura direct cu mine, nu sa aflu din presa. El vrea sa ne impacam si imi spune asta la televizor, nu personal. Nu am luat legatura cu el deloc de cand e in spital. Ma sensibilizeaza faptul ca e bolnav si ar putea sa fie operat, insa eu l-am rugat de atatea ori sa stea acasa si sa-si pazeasca sanatatea, insa nu ma asculta. Pentru el, e mai important sa apara la televizor, decat sa bage in seama rugamintile mele.”, a declarat Gabriela Cristea.

 

Eugeniu Cristea se afla acum in spital, bolnav si resemnat de faptul ca fiica lui, Gabriela Cristea, nu isi da interesul sa aiba grija de singurul parinte in viata.

 

blank