Noua iubită a rugbyst-ului a fost aplaudată la scenă deschisă

toader_iubita4

Gabi Cristea (40 ani) şi Mirela Constantin (27 ani), noua iubită a lui Marcel Toader (51 ani), au dat nas în nas joi seară, la petrecerea de un an a micuţei Riana, fiica solistei Diana Bişinicu. Războiul rece dintre ele a avut-o învingătoare pe actuala parteneră a lui Marcel Toader, aplaudată la scenă deschisă pentru prestaţie şi apariţie.

Printre îngeraşi, zâne, personaje desprinse din basme şi copii jucăuşi, petrecerea Rianei a fost presărată şi cu ceva tensiuni între naşa de botez Gabi Cristea şi naşa de ocazie, cântăreaţa de muzică populară, Mirela Constantin. Pentru că verighetele de pe mâna lui Marcel Toader apar şi dispar mai des decât perioada dintre un botez şi o rupere de turtă, micuţa Riana, fiica Dianei Bişinicu, a avut parte la creştinare de naşa Gabi Cristea, iar la petrecerea de un an de încă o protectoare, în persoana actualei iubite a naşului Marcel Toader.

Gabi şi Mirela s-au înfruntat la rece. S-au ignorat, s-au făcut că nu se văd una pe cealaltă şi au încercat să evite momentele în care ar fi trebuit să se aşeze amândouă lângă bărbatul pe care l-au împărţit în perioade diferite. Gabi Cristea şi Mirela Constantin au purtat o dispută tacită încercând fiecare să pară mai populară, mai iubită, mai apropiată de fetiţă, şi chiar de publicul de faţă. Şi rezultatul a fost zdrobitor. Tânără, blondă, suplă, elegantă, purtând o ţinută strălucitoare, Mirela a reuşit să-i cucerească pe cei de faţă mai ales după ce a urcat pe scenă şi a cântat alături de Diana Bişinicu, amândouă fiind aplaudate la scenă deschisă. Gabi a trebuit să se mulţumească doar cu iubirea sinceră a fetiţei sărbătorite, încântate de maşina decapotabilă de jucărie pe care naşa i-a adus-o cadou.

 

Aceleaşi priviri pe sub sprâncene au împărţit şi Toader cu actualul partener al Gabrielei, Tavi Clonda, venit după mai bine de o oră în urma iubitei sale. Vedeta Kanal D a părăsit scena “bătăliei” imediat după tăierea moţului lăsându-şi rivala să-şi etaleze talentele nestingherită. Şi dacă adulţii au avut spectacolul lor din care n-a lipsit muzica machedonească, dar şi gelozii şi priviri furişe, copiii s-au distrat cu adevărat timp de câteva ore alături de animatori special angajaţi care au avut grijă să-i antreneze în jocuri educative.

Printre cei prezenţi la petrecere s-au numărat Denisa Nechifor cu fiica ei Rania, Andrei Duban cu soţia, Graţiela şi fiul lor Armin, Ani Creţu, Aurel Moldoveanu, care a şi încântat oaspeţii cu piese populare.