Showbiz

Gabriela Cristea dezvalui motivul divortului

Gabriela Cristea ar lasa de inteles ca unul dintre motivele divortului de Marcel Toader este lipsa unui copil

 

Gabriela CristeaGabriela Cristea isi doreste foarte mult un copil, declarand ca face eforturi in acest sens de vreo 5 ani de zile. A povestit cu tristete aceste detalii din viata ei, lasand de inteles ca nici acum nu intelege daca este o despartire temporara sau definitiva de sotul ei, Marcel Toader, sau ca lipsa unei sarcine este motivul real.

 

Gabriela este extrem de afectata de aceasta despartire mediatizata si spune ca nu si-ar dori niciodata sa mai ajunga in situatia asta.

 

“Traiesc niste situatii foarte complicate. Nu mi-as fi dorit ca această poveste sa existe. Eu si Marcel ne-am separat. Nu stiu daca este o pauza sau o despartire, daca e definitiv. De cinci ani ne luptam cu o problema. Noi ne-am dorit foarte mult un copil si am fost la o gramada de medici, insa nimeni nu a avut ce sa ne faca. Suntem sanatosi amandoi si doctorii nu stiu ce sa ne mai faca. . El are deja un copil si nu resimte ca mine lipsa unui copil. Marcel trebuie sa ma inteleaga ca nu renunt la visul meu de a deveni mama. […] Cand eu am plecat, el nu era in casa. M-a lasat sa imi strang lucrurile si a plecat. Nu mi-a cerut sa raman, dar ma bucur ca nu a facut-o pentru ca nu stiu cum as fi reactionat. Daca as fi refuzat, probabil ca orgoliul lui ar fi escaladat situatia, iar daca as fi ramas, probabil ca lucrurile ar fi degenera. […] Nu imi place sa fiu compatimita, iar oamenilor sa le fie milă de mine. Acum am nevoie suport si de sprijin, mai ales de la fostii colegi. Atat eu, cat si sotul meu am avea nevoie de liniste”, a spus Gabriela Cristea. .