Cât de curând vom afla vestea?

gabriela-cristea-tavi-clonda-sarcina

Gabriela Cristea marturisteste ca „lucreaza” in prezent la un copil… In cazul in care sarcina s-ar confirma, ar reprezenta astfel o premiera, fiind primul sau mostenitor.

Cu putin noroc, am putea afla in curand ca Gabriela Cristea este, pentru prima data insarcinata. Prezentatoarea de al Kanal D marturiseste ca „lucreaza” in prezent la un copil alaturi de iubitul ei, Tavi Clonda. “Nu stiu daca avem un plan, dar din moment ce incepi sa „muncesti”, eu asa stiu ca zice doctorul”, a declarat Gabriela Cristea.

gabriela-cristea-tavi-clonda-sarcina-1

In cazul in care intentiile lor se concretizeaza, am asista la prima sarcina a vedetei TV, lucru ce nu s-a intamplat in perioada casniciei cu Marcel Toader.

Gabriela Cristea declara, in urma cu trei ani ca isi doreste o familie numeroasa. “Eu vreau cinci copii, dar vezi ca nici unul nu apare! Insa, poate, atunci cand incepi, nu te mai opresti… In sfarsit, macar unul si sanatos sa fie. Amandoi am vrea o fetita si sper sa se intample in curand”, spunea ea in timpul casniciei cu Marcel Toader.