Showbiz, Stiri

Gabriela Cristea a vorbit in direct cu tatal ei

Gabriela Cristea a reusit sa isi treaca peste mandrie si a acceptat sa vorbeasca cu tatal ei

 

Gabriela CristeaDesi parea un dialog intre un tata si o fiica, Gabriela Cristea, in discutia cu tatal ei, in direct la tv, a fost foarte transanta. Toata lumea parea ca ce doi o sa se impace, insa Gabriela a spus ca problemele de genul acesta se rezolva in familie, nu cu presa dupa ea sau tatal ei, motiv pentru care nu a ajuns nici la inmormantarea propiei mame.

 

„Daca ar fi inteles ca lucrurile se rezolva in familie, aceasta discutie nu avea loc acum. Daca lucrurile nu erau publice, ma duceam la inmormantarea mamei mele. Mi-as dori ca la un moment dat sa ma impac cu toata lumea. Am nevoie de liniste si am numai presiuni in jurul meu. Tatal meu crede ca daca vine cu un buchet de flori cu camere si lume multa ce o sa fac? Lucrurile se rezolva in familie, cum sa ma fac inteleasa? Tatal meu a aruncat cu venin in mine, m-a improscat cu noroi. Nu mi-a fost niciodata rusine cu familia mea, nu am plecat niciodata de acasa din cauza unui barbat, ci pentru ca nu am fost tratata asa cum trebuie tratat orice om, un om care trebuie lasat sa-si traiasca viata. Eu nu am de ce sa-l iert pe tata, Dumnezeu trebuie sa-l ierte.”, a spus Gabriela Cristea.

 

Tatal Gabrielei a ramas impresionat de cele spuse de fiica lui, a ramas si mai impresionat de lacrimile fiicei lui si spera sa primeasca iertare daca a gresit cu ceva, dar ca si-ar dori si un nepotel de la Gabi.

 

Ma impresioneaza lacrimile Gabrielei si nu ii doresc sa aiba decat liniste si sa cantareasca bine lucrurile. Eu stiu ca e un copil de calitate. Vreau sa ii fiu alaturi si cand crede ea ca va putea sa aiba un schimb de cuvinte cu mine nu o sa aiba nicio repros din partea mea. Poate sa vina acasa cand o sa aiba timp. Mama ei s-a dus la ea acasa sa-i ceara iertare si eu ii cer ierare acum, sa ma ierte daca am gresit cu ceva vreodata. Imi doresc ca fiica mea sa fie langa mine si sper sa imi aduca un nepotel.”, a spus tatal Gabrielei. .

 

blank