Showbiz, Stiri

Gabriela Cristea a stricat botezul Dianei Bisinicu, s-au certat pe bani

Gabriela Cristea se transforma incet intr-o scandalagioaica acum ca s-a obisnuit cu cancanurile, a reusit sa ii strice botezul Dianei Bisinicu

15Gabriela Cristea a fost nasa fetitiei cantaretei Diana Bisinicu, nas a fost si fostul sot al brunetei, Marcel Toader. Insa relatia de prietenie dintre Gabriela Cristea si Diana Bisinicu s-a destramat o data cu aparitia cameramanilor de la Kanal D la botez, nemai avand loc sa filmeze si cei de la Antena 1…

 

Gabriela Cristea a fost de acord ca cei de la Kanal D sa filmeze la botezul Dianei Bisinicu, unde micuta Riana a fost botezata. Insa cameramanii nu au putut sa filmeze pentru cei de la Kanal D le-au luat fata. Gabriela Cristea vrea o noua colaboare cu cei de la Kanal D si s-a simtit oarecum fortata de imprejurari sa le ofere si lor posibilitatea sa vina la botezul unde a fost nasa.

 

Mai mult decat atat, Gabriela Cristea a fost si mai deranjata de faptul ca Diana a angajat si o serie de bodyguarzi la ceremonie, de parca ea era organizatoarea. Bodyguarzii au avut grija ca nici un invitat nepoftit sa nu intre in biserica sau la locul unde trebuia sa se desfasoare petrecerea.

 

Discutiile aprinse dintre Diana Bisinicu si Gabriela Cristea au fost foarte aprinse si s-au desfasurat pe intreaga perioada a botezului. Insa Diana a actionat diplomat si a spus ca totusi Gabriela Cristea ramane nasa fiicei ei.

 

„Am vorbit cu Gabi acum doua ore, avem o relatie nasa-fina. La botez, intr-adevar, s-au ivit niste dispute din cauza cameramanilor de la Antena 1.”, a spus Diana Bisinicu.

 

 

blank