Showbiz

Gabriela Cristea a găsit cheia succesului

Gabriela Cristea a găsit cheia succesului: scandal public în urma divorţului.

Gabriela CristeaVedeta care a avut tot timpul grijă să nu divulge detalii intime despre viaţa privată, brusc a explodat la divorţul de Marcel Toader. Cei doi s-au bălăcărit la orice televiziune au fost invitaţi, aruncând în joc cele mai ascunse detalii despre relaţia lor.

Până la urmă scandalul i-a adus notorietatea pierdută şi Gabrielei Cristea, dar mai ales lui Marcel Toader. Ea a câştigat cel mai bine şi din toamnă va avea din toamnă o nouă emisiune la Kanal D, “Te vreau lângă mine!”.

Bruneta va prezenta show-ul care până acum era găzduit de Viorica şi Ioniţă din Clejani. În consecinţă, ne punem întrebarea dacă va avea un partener de prezentare.

Interesantă este şi mişcarea celor de la Kanal D, mai ales după felul în care s-au despărţit anul trecut de Gabriela Cristea, care modera emisiunea „Draga mea prietenă”.

Iniţial a fost prezentatoarea emisiunii „Noră pentru mama”, dar Gabrielei nu i-a convenit contractul. „E o situaţie conflictuală legată de nişte chestiuni contractuale. Îmi doresc un copil şi nu am vrut să semnez un contract pentru doi ani cu Kanal D. A trebuit să aleg pentru că îmi doresc foarte mult un copil. Nu o să mai prezint emisiunea, dar mi-aş dori să duc la capăt proiectul”, spunea în 2011 Gabriela Cristea.

Apoi, a trecut la „Draga mea prietenă”, emisiune de la care a plecat vara trecută în condiţii ciudate. „Colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat! După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin… Nu au avut bunul simţ să mă anunţe din timp de intenţiile lor”, anunţa supărată Gabriela Cristea.

Acum conducerea Kanal D se simte, probabil, datoare faţă de fosta lor vedetă, după ce divorţul ei întors pe toate feţele în emisiunile de tip tabloid le-a adus nişte audienţe de neimaginat.

Chiar postul se laudă că de-a lungul activităţii sale la Kanal D, Gabriela Cristea a adus în faţa micilor ecrane peste 18 milioane de telespectatori.

„În ultima perioadă am dus o luptă cu mine pentru a mă regăsi şi pentru a renaşte… Mă simt mai înţeleaptă şi mai puternică, mai feminină şi mai îndrăzneaţă. A venit momentul să îmi întorc privirea spre profesia mea, care nu m-a trădat niciodată. Televiziunea m-a făcut să râd şi să plâng, să mă îndrăgostesc şi să iubesc, să roşesc şi să mă fâstâcesc. Sunt fericită că din toamnă am să îi pot spune fiecărui telespectator <Te vreau lângă mine!>, la Kanal D, locul în care mă simt preţuită şi în care îmi regăsesc prieteni foarte dragi”, spune acum Gabriela Cristea.

E de aşteptat ca şi Marcel Toader, fosta jumătate a Gabrielei Cristea, să obţină un job într-o televiziune, omul fiind unul foarte generos cu ziariştii. Deja se zvonise că ar putea intra în următorul sezon a emisiunii „Burlacul” de la Antena 1. Producătorii ar fi pus ochii pe Marcel Toader, deoarece popularitatea lui în rândul sexului frumos este una foarte mare. Chiar se lansase şi o cifră privind salariul lui, undeva în jur de 100.000 de euro.

Dar până să accepte sau nu, cine ştie ce alt producător visează vreun proiect de emisiune care să fie moderată de fostul rugbyst!

Până la ora asta, singura care s-a aranjat cu o emisiune este Gabriela Cristea.

blank
blank