Sport, Stiri

Gabriel Tamaş a fost dat afară de la CFR Cluj

Iuliu Mureşan: “Tamaş a venit, a băut, a plecat”

tamas_96505600

 Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu fundaşul Gabriel Tamaş, la doar o săptămână după venirea jucătorului.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, după rezilierea contractului cu Gabriel Tamaş, că jucătorului i se potriveşte proverbul “Am venit, am băut, am plecat”, parafrazând expresia latină “Veni, vidi, vici”.

“Unele întâmplări din ultimele zile au apărut în presă, altele nu. S-au întâmplat mai multe lucruri şi nu se mai putea continua. Ştiţi expresia «Veni, vidi, vici» se poate traduce în cazul lui Tamaş cu «Am venit, am băut, am plecat». Am avut o discuţie azi dimineaţă (n.r. – miercuri dimineaţă) şi am reziliat contractul. Am zis că la următoarea abatere ne despărţim, dar am înţeles că acesta a fost al doilea chef. Sincer am crezut în el, am vrut să îi dăm o şansă, într-un oraş cu mai puţine tentaţii, ar fi fost un câştig pentru ambele părţi, mai mult pentru el. M-a dezamăgit foarte mult şi pe mine şi pe toată lumea, dar din păcate are o problemă cu alcoolul. Florin Costea a primit o amendă. Ca medic, îi recomand lui Tamaş să lase alcoolul pentru că nu face casă bună cu ficatul”, a spus Mureşan la Sport.ro.

Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu fundaşul Gabriel Tamaş, la doar o săptămână după venirea jucătorului.

CFR Cluj anunţa la 9 octombrie că a ajuns la o înţelegere cu Tamaş, fostul fotbalist de la West Bromwich Albion semnând un contract până la finalul sezonului. Presa din Cluj-Napoca a scris că jucătorii formaţiei CFR Cluj, Gabriel Tamaş şi Florin Costea, au petrecut, duminică, într-un club de manele, spre nemulţumirea conducerii clubului ardelean, preşedintele Iuliu Mureşan avertizându-l pe fostul fundaş al WBA că va fi dat afară la următoarea escapadă.

Cu puţin timp înainte de a semna cu CFR Cluj, presa tabloidă online a relatat, citând martori oculari, că jucătorii Daniel Pancu şi Gabriel Tamaş s-au bătut într-un local bucureştean. Conform informaţiilor, cei doi fotbalişti, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au vandalizat localul, iar Pancu a ajuns la spital şi a avut nevoie de intervenţia medicilor după ce Tamaş l-a lovit cu pumnul în nas şi în ochi.