Politic, Stiri

Gabriel Oprea nu are încredere în Mircea Geoană

„Noi nu am crezut nici în 2009 că Geoană va reuşi să câştige prezidenţialele”

  Oprea (10)

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, referindu-se la o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, că nici în 2009 cei care formează acum UNPR nu au crezut că acesta poate să câştige cursa pentru Preşedinţia României.

“Victor Ponta, prim-ministru şi preşedintele PSD, este singurul candidat pe care UNPR îl va susţine pentru Preşedinţia României. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a domnului Mircea Geoană, nu putem spune decât că noi nu am crezut nici în 2009 că domnia sa va reuşi să câştige alegerile prezidenţiale”, afirmă Oprea, într-un comunicat remis presei.

Oprea susţine că România are nevoie de “un preşedinte orientat spre viitor, un preşedinte puternic, hotărât, curajos”. “De aceea, credem cu tărie că Victor Ponta va fi preşedintele tuturor românilor”, arată Oprea.

El menţionează că UNPR a lansat o campanie de strângere a un milion de semnături pentru candidatura premierului Victor Ponta la cea mai înaltă funcţie în statul român, iar până la acest moment a obţinut deja, la nivel naţional, sute de mii de semnături.

 

 

blank
blank