Cântărețul Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 65 de ani, este internat în spital, după ce, săptămâna trecută, solistul trupei VH2 s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Nu s-a mai putut ține pe picioare”, au declarat apropiați ai artistului presei.

Potrivit acestora, în urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical, Gabriel Cotabiță s-ar fi simțit extrem de rău și a mers la spital. De atunci, artistul este internat în spital și monitorizat de cadrele medicale. Timp de câteva zile, artistul a fost complet absent de pe rețelele sociale, lucru care i-a îngrijorat pe cei apropiați.

Momentan, nu se cunosc detalii referitoare la diagnosticul pus de medici, însă potrivit surselor mai sus citate, Gabriel Cotabiță ar urma să fie externat în cursul zilei de miercuri.

Gabriel Cotabiță a avut și COVID-19
Artistul a mai fost internat în luna ianuarie, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

În 2015, Gabriel Cotabiță a stat mai multe zile în comă, în urma unui stop cardio-respirator.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața, și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, la momentul respectiv, pentru impact.ro

Gabriel Cotabiţă s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune.