Gabriel Cotabiță
Showbiz

Gabriel Cotabiță luptă cu o boală teribilă, despre care nu bănuia nimeni

Gabriel Cotabiță a trecut prin calvarul temutei boli. Artistul s-a infectat cu Covid-19 și a fost nevoit să se trateze la spital. Solistul s-a recuperat într-un timp record și a plecat în vacanță.

Gabriel Cotabiță, la un pas de moarte

Se pare că starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță s-a înrăutățit. Cântărețul suferă din cauza mai multor probleme de sănătate. Acesta este supravegheat de medici.

„M-am rugat să trec şi peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, şi dimineaţa şi seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine şi peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soţia mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieşit testul negativ”, a explica artistul, acum ceva timp, pentru impact.ro.

2021 a fost un an cu mai multe probleme și dificultăți pentru Gabriel Cotabiță. Interpretul a fost internat de urgență și a suferit un accident cadiovascular.

Medicii nu mai știu cum să-l trateze pe Gabriel Cotabiță

Artistul a aniversat 66 de ani alături de mai mulți români. În cadrul unei emisiuni, acesta a povestit despre încercările prin care a trecut și a oferit câteva detalii despre starea sa.

„Anul acesta a fost unul destul de nefast pentru mine. Am petrecut Revelionul în spital, cu COVID-19, iar când mi-am revenit, au apărut problemele cu tiroida. Au zis ei că este atac cerebral, dar nu a fost. Pentru că dacă era atac cerebral nu mai eram aici. Problema cu tiroida s-a tratat, nu m-am operat. Dar nimic nu prevestise această problemă, de aceea nimeni nu a știut ce mi se întâmplă”, a mărturisit Gabriel Cotăbiță la Măruță.