Gabi Bădălău
Featured, Showbiz

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu aruncă bomba care zdruncină showbiz-ul românesc: „Nu ne mai leagă nimic. Merită ceva mult mai bun decât mine”

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, cuplul cel mai dramatic din showbiz-ul românesc, s-au despărțit. Anunțul oficial a fost făcut chiar de fostul iubit al blondinei.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au dat vestea care zdruncină showbiz-ul românesc. Cei doi păreau că formează cuplul perfect, iar Bianca a dat indicii că ar fi început să-și facă planuri pentru nunta cu Gabi Bădălău. Cu toate acestea, afaceristul a anunțat în direct la o emisiune TV că cei doi s-au despărțit și că nu mai formează un cuplu. De asemenea Bădălău a dezmințit zvonurile conform cărora s-ar fi preconizat o nuntă între el și Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău a mai menționat, în cadrul emisiunii TV, că decizia despărțirii de divă a fost una de comun acord și că dorește să pună capăt acestei legături într-o manieră civilizată. Afaceristul de succes a făcut și o declarație șocantă, acesta susține că Bianca merită un bărbat mai bun decât el.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a declarat Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Merită ceva mai bun decât mine, ne dorim lucruri diferite”

Afaceristul consideră că meditizarea relației pe are a avut cu Bianca Drăgușanu a dăunat amândurora. Acesta confirmat că nu a avut nicio discuție cu familia despre un viitor comun cu Bianca Drăgușanu.

”Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a mai spus Bădălău.

Gabi Bădălău: ”Eu am avut încredere în Bianca”

”Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine. Dacă am ales să fac pasul ăsta și să spun cu subiect și predicat lucruri, înseamnă că-mi asum. Pentru mine contează foarte mult ce spun copiii mei, familia mea, apropiații mei. Mi-e greu să vorbesc, nu vreau și încerc să fiu optimist, să mă gândesc la viitorul copiilor. Nu mă interesează părerea Claudiei despre vreo iubită de-a mea actuală sau viitoare. Nu mă interesează. Am ales să punem punct pentru că nu ne înțelegeam noi bine și e mai bine fiecare pe drumul lui.”, a concluzionat milionarul.