Gabi Bădălău
Showbiz

Gabi Bădălău nu mai vrea să divorțeze de Claudia Pătrășcanu. Ce s-a întâmplat în plină noapte la proces

Lovitură de teatru în dosarul încă soților Bădălău. Aseară târziu, Gabi Bădălău, prezent în sala de judecată unde se dezbate divorțul său a făcut cea mai suprinzătoare declarație de până acum.

„Nu semnez actele de separare”, a spus Gabi Bădălău în sala de judecată. Bărbatul a argumentat ulterior într-o emisiunea televizată, că nu poate semna acele documente câtă vreme acolo scrie că este culpa lui exclusivă și copiii ar trebui să rămână la Claudia, lucru cu care bărbatul nu e de acord. Drept urmare nici aseară nu s-a încheiat divorțul. Pe de altă parte Claudia are o altă variantă cu privire la motivul pentru care Gabi a refuzat să semneze divorțul. Ea spune că de fapt părinții lui nu doresc ca el să fie divorțat pentru a nu putea să se recăsătorească, bătând astfel un apropo la noua iubita a lui, Bianca Drăgușanu.

Scenă neașteptată la divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășacanu sunt în proces de divorț din 2019, practic de trei ani. Pe tot parcursul acestui proces cei doi și-au adus acuzații grave, unele dintre ele au ajuns și la Parchet, mai exact la Direcția de Investigare a Criminalității Organizate și Terorism. Claudia Pătrășcanu este cea care a ajuns la această instituție acuzându-l pe încă soțul ei de consum de droguri.

Cântăreața a declarat, totuși în mai multe rânduri că regret că nu are o relație bună cu Gabi Bădălău, și că și-ar fi dorit să se fi înțeles cu bărbatul și să rămână prieteni de dragul copiilor lor, iar scandalul și tot ce a fost între ei să nu fi existat. Cântăreața susține că și-ar fi dorit ca divorțul să fie unul amiabil și să se separe frumos fără a crea atât de multă ceartă, căci niciunul dintre ei nu a avut de câștigat, ci doar a suferit din această căsnicie eșuată