Fulgy
Actualitate, Featured

Fulgy, internat la dezintoxicare în clinică de lux: „Am stat numai în piscine, unde am călărit, am făcut yoga. Se droghează toată România”

Fulgy a făcut declarații în fața jurnaliștilor despre perioada petrecută la clinica de dezintoxicare. Acesta menționat că a avut parte de condiții de lux.

Fulgy a făcut declarații în fața jurnaliștilor cu privire la motivul pentru care se afla la studioul lui Alex Velea, dar și despre perioada petrecută la dezintoxicare într-o clinică de lux, unde a plătit 20.000 de euro pe lună.

„Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc să merg la Alex Velea, pentru că voiam să facem și noi o piesă despre părinții mei, sub tutela mea, pentru că sunt producător muzical. A fost totul frumos, apoi am fost oprit de Poliție.”

Fulgy a răspuns zvonurilor conform cărora ar fi stat o lună și jumătate internat la o clinică de dezintoxicare din Spania. Tânărul a reacționat foarte dur la aceste întrebări din partea jurnaliștilor și a susținut că a stat doar o lună la centrul de reabilitare pentru consumul de droguri.

„Am stat o lună, într-un loc unde plătești 20.000 de euro, numai în piscine, unde am călărit, am făcut yoga, am avut parte numai de consiliere psihologică.”

Fulgy: „Se droghează toată România”
În ceea ce privește cunoștințele lui Fulgy cu privire la efectul psihedelicelor, tânărul susține că este foarte informat pe acest subiect. De asemenea, tânărul nu înțelege de ce toată lumea consideră drogurile un subiect tabu, din moment ce majoritatea tinerilor din țară sunt prinși în acest viciu.

„Pierdeam la cazino sute de mii de euro, voiam să văd ce se întâmplă cu mine. Ce este atât de tabu la drogurile astea, că se droghează toată România.”, a mai afirmat fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani.