Fuego
Showbiz

Fuego va susține un concert aniversar în Baia Mare

În 21 martie, îndrăgitul artist Paul Surugiu – Fuego – va susține un concert aniversar în Baia Mare.

Spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego va celebra cei 30 de ani de carieră artistică pe scena muzicală românească. Concertul poartă și un titlu sugestiv – ”Primăvara din inima mea!”, asta pentru că artistul va propune publicului său un concept muzical minimalist, melodii de pe tot parcursul drumului său artistic, de la cele mai iubite șlagăre, la refrene mai puțin cântate, premiere aparte realizate special pentru turneu. Mai mult, artistul va face confesiuni pe scenă, va recita, va emoționa, alături de instrumentiștii și colegii săi.

Paul Surugiu-Fuego este artistul independent care reușește de atâția ani să fie în preferințele publicului român. Este, de asemenea, „Artist al poporului” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean.

Cu o voce caldă, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse. Cântă toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor, editorialist, având un editorial săptămânal în revista Taifasuri, a cărui director onorific este, dar și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „Drag de România mea!”, în fiecare duminică, la ora 15.00, precum și om de radio.

Evenimentul se va desfășura la Sala ATP Tech Center – Baia Mare, de la ora 19.00. Bilete se pot cumpăra de aici. 

blank