Fuego vă invită la Folclor și voie bună la „Drag de România mea!”
Featured, Showbiz

Fuego vă invită la Folclor și voie bună la „Drag de România mea!”

Fuego vă invită la muzică populară interpretată de tineri artiști este oferta noastră pentru duminică, 25 octombrie, ora 15:00, la TVR 2. Paul Surugiu-Fuego a invitat în această ediție voci tinere care iubesc folclorul.

Fuego vă invită la Folclor și voie bună la „Drag de România mea!”
Vă invităm în lumea folclorului românesc.

De aceasta dată, este alături de noi tânăra generație.

blank
Artiști cu totul speciali, autentici, cu voci bune, cu piese formidabile și cu puterea de a face spectacol la cel mai înalt nivel.

Iosif Ciunterei ne propune un personaj de colecție, un înțelept care ne va povesti despre dragul de glia strămoșească și despre cât e de important să ne iubim originile.

Fuego vă invită la Folclor și voie bună la „Drag de România mea!”Fuego vă invită la Folclor și voie bună la „Drag de România mea!”

Din Banat, sosește la noi talentatul Florin Boita. Acesta cânta de ani buni, a câștigat numeroase premii la festivaluri și este foarte atent la repertoriu și la port. Are daruri muzicale și un duet cu Paul Surugiu – Fuego, la fel ca maramureșeanca Oana Tomoioagă.

fuego
Oana este una dintre artistele speciale ale noului val, are piese muzicale cu numeroase vizualizări online, proiecte și melodii care ajung la suflet. Nu se abate de la repertoriul special și nici de la purtarea exemplară a costumului!

tvr
De senzație este povestea de dragoste dintre cei doi câștigători ai concursului TVR „Vedeta Populară” – ALEXANDRA CHIRA și MIHAI TEACĂ! Ei s-au cunoscut după concurs, acum au o relație și se susțin unul pe altul. Cei doi vin la noi cu cântece frumoase, într-un duet de zile mari.

fuego
Mihai a pregătit o demonstrație la pian și un duet despre casa părintească alături de Paul Surugiu – Fuego.

Moldova este reprezentată în emisiune de frumoasa Nadia Duluman, o artistă care ne aduce plăcinte și tradiții de acasă și care ne arată ce înseamnă focul moldovenilor.

blank
Tocmai din Bucovina, fără cusur din punct de vedere interpretativ, sosește Angelica Flutur, într-un costum de vis și cu melodii de poveste,

blank
Paul Surugiu Fuego vă invită la Folclor și voie bună și ne-a pregătit și el cântece speciale, alături de trupa Supermarket, dar și de baletul condus de Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

blank