Fuego
Featured, Showbiz

Fuego, trei concerte într-o zi, din cauza restricţiilor

Paul Surugiu-Fuego (44 de ani) a fost pus într-o situaţie delicată pe 6 martie, la Focşani, înainte cu câteva ore să urce pe scenă. Direcţia pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a dispus ca sălile de spectacol din judeţ să funcţioneze doar cu o capacitate de 30%, astfel că şi-a grupat spectatorii în trei concerte.

Toate în aceeaşi zi! “Dragii mei, vremurile pe care le trăim sunt pline de nesiguranţă şi de schimbări neaşteptate de la o zi la alta. Iată că la Focşani, la concertele mele de mâine, 6 martie 2021, se întâmplă o situaţie excepţională. Direcţia pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a dispus ca sălile de spectacol din judeţ să funcţioneze doar cu o capacitate de 30%, începând de astăzi. Cele două concerte au fost vândute, de la ora 17.00 şi de la ora 19.00, cu o capacitate a sălii de 50%, cum era regula până azi. Eu îmi respect publicul şi nu pot să nu găsesc o soluţie pentru ca fiecare admirator care îşi doreşte să mă vadă şi să asculte muzica mea mâine să o poată face! Astfel, împreună cu organizatorii, Ansamblul “Ţara Vrancei”, am hotărât să jucăm trei reprezentaţii mâine: prima de la ora 17.00, a doua de la ora 18.45, a treia de la 20.30! Ştiu că este inconfortabil pentru toţi cei care aveau alt plan, dar cred eu că situaţiile de genul acesta nu le putem preconiza, ci doar putem încerca să le găsim rezolvare! Nu vreau să amân pentru că îmi respect publicul şi apreciez oamenii care au venit să plătească bilet ca să mă vadă în cele două concerte care sunt sold-out!”, şi-a anunţat el fanii pe Facebook cu o zi înaintea concertului.

Fanii lu Fuego au fost mulţumiţi chiar şi aşa, pentru că au putut totuşi să asiste la primele concerte ale artistului, după un an de absenţă.

fuego
Fuego are concerte prin toată țara cu spectacolul „Iubirea înflorește primăvara”FUEGO,