Featured, Showbiz

Fuego Sold Out . La sala palatului, cu o lună de concert ! artistul va cânta ”simfonia” în luna martie!

Face Fuego ce face și reușește din nou să … lovească! Iată că, cu o lună înainte de concert, spectacolul său aniversar de la Sala Palatului, din 15 noiembrie, este SOLD-OUT! Și asta fără să-și anunțe invitații, cum fac alți artiști, pentru a atrage public și fără a avea în spate case de discuri impresionante și trusturi cu putere.

Și o altă dovadă a caracterului său special este faptul că nu s-a grăbit să mai pună și-un al doilea spectacol, deși putea face asta cu ușurință. Nu, artistu la decis, deși toți impresarii îl presează, că e suficient momentan un singur show, mai ales că este genul căruia îi place să vină în permanență cu ceva nou,spectaculos. Fuego este onorat de acest fapt și e bucuros să știe că oamenii vor să-i fie aproape și să-i asculte muzica. Numeroși doritori sunt în continuare, iar vedeta TVR 2 nu-i lasă dezamăgiți.

Așa se face că artistul a pus deja în vânzare, pentru toți cei care doresc să-l asculte și nu apucă acum, bilete pentru luna martie. Atunci, Fuego pregătește un proiect grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretare și-oformulă de excepție. Pe 22 martie 2020, de la ora 20.00, Fuego vă așteaptă la Sala Palatului din București, cu un concert fenomenal – „SIMFONIC”. Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pe marele artist într-o altă prezentare,diferită de tot ce știți până acum despre el.

Celebrele sale piese, melodii de colecție,cântecele care l-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit,în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase. Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 100 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga.

De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, înformulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va cânta într-o reverie amuzicii! Puteți deja să achiziționați bilete de pe startickets.ro, ticketsstore.ro, blt.ro precum și de la Sala Palatului! Detalii mai multe aflați pe pagina oficială de Facebook a lui Fuego!

„Nu știu dacă-i toată lumea fericită de faptul că suntem deja SOLD-OUT, la Sala Palatului, dar nu mă așteptam totuși ca asta să se întâmple atât de rapid, cu o lună înaintea evenimentului, mai ales că nu am făcut promovare agresivă și nici nu mi-am anunțat invitații speciali, care vor cânta cu mine și cu Orchestra Fraților Advahov.

Nu sunt un om irațional și nici lacom nu sunt! Consider că totul trebuie să fie cu măsură, la timpul și în forma potrivită! Dar nici oameni cu păreri de rău nu vreau să las, astfel că m-am decis să anunț spectacolul din martie, de pe 22 martie, atunci când voi prezenta ceva complet diferit, simfonic, de anvergură, așa cum nu ați mai văzut de mult timp pe la noi! Concertul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!”, a mărturisit Paul Surugiu.

Fuego este artistul independent care reușește, de 25 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean. Cu o voce caldă, fenomen, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, la ora 15.00.

Duminica aceasta, la emisiune, Paul Surugiu-Fuego a pregătit o ediție aniversară, de colecție. Așadar, le veți asculta, admira și aprecia pe minunatele fete de la trupa AMADEUS. Sosesc la noi, pentru o frumoasă lecție despre dragostea dintre un tată și-o fiică, ambii actori de succes, Alexandra și Ștefan Velniciuc. De asemenea, veți afla povestea lui Florin Munteanu, un măcelar din Ploiești, supranumit SALVATORUL DE VIEȚI, omul care a donat în 16 ani, peste 100 de litri de sânge. Revine la noi, pentru a-l sărbători cum se cuvine, al doilea an consecutiv, maestrul Ion Dichiseanu, unul dintre ultimii mohicani ai teatrului și filmului. De această dată, vine însoțit de toată familia sa artistică minunată – Simona Florescu, Ioana Dichiseanu-Artene, Adrian Artene și cele două nepoate, Anastasia și Amira!