Fuego, pe numele lui adevarat Paul Surugiu, are eliberata o carte biografica, intitulata “Gara Centrala”, scrisa de Dora Romanescu. In carte Fuego mentioneaza ca ii era teama de anumite fane ale lui sa nu aiba SIDA, si de aici faptul ca nu a fost vazut prea des cu vreo femeie la brat. O singura data a intalnit o fata, la unul dintre concertele lui, pe nume Ana despre care a spus ca are un nume de legenda.

“Ana, ai un nume frumos, de legenda.”, seara fiind terminata cu o fraza demna de un adevarat poet, desigur : Ma despart de tine cu speranta revederii. Am petrecut cu tine cateva ore si plec cu sufletul incarcat de frumusetea acestei seri.”. Nu stim daca vreodata Ana si-a mai revenit din aceste cuvinte melodioase.

Incantator este faptul ca Fuego a mai scos o carte, intitulata “Marturii de iubire”, avand aceeasi scriitoare. In aceasta carte aflam detalii mult mai apasatoare din viata cantaretului : “Sunt in varful muntelui, dar ma clatin, n-am putere sa indur mizeriile ce sunt aruncate spre mine. N-am luat nimic niciodata de la nimeni fara sa nu daruiesc in schimb o bucatica din sufletul meu. Le-am daruit iubire, caldura, vocea mea, m-am daruit lor si drept rasplata arunca cu noroi in mine. Doamne, cat de singur ma simt aici in varf!”. Probabil in varfului bradului.  

 

14 COMENTARII

  1. :)))))) fuego :))))) Daca nu ati auzit de MARELE SI GRANDIOSUL FUEGO…ati trait degeaba. Nu il condamnati si bucurati-va de el.Fuego a fost dat umanitatii spre amuzamentul nostru. ”Fuego nu este al nostru ci al urmasiilor urmasiilor nostrii” sa se poate distra in buna pace si armonie pe seama lui Fuego :)))))))))))))))))))

  2. :)))))) fuego :))))) Daca nu ati auzit de MARELE SI GRANDIOSUL FUEGO…ati trait degeaba. Nu il condamnati si bucurati-va de el.Fuego a fost dat umanitatii spre amuzamentul nostru. ”Fuego nu este al nostru ci al urmasiilor urmasiilor nostrii” sa se poate distra in buna pace si armonie pe seama lui Fuego :)))))))))))))))))))

  3. PAUL, cei care te iubesc te apara see you dragostea lor de loviturile mojicilor, priveste mai departe see you incredere si vei vedea ca va fi bine, te pup!

  4. “in varful bradului”- cred ca trebuie sa va fie rusine, cat a muncit baiatul asta, si la ce voce are, fata de pitipoancele care l-e promovati si care isi fac faima pe banii altora, nu stiu de ce va bateti joc, ascultati manele si dati din fund , promovati prostia, asta e tineretul din ziua de azi? Daca nu va place nu-i bai, dar e infricosator la ce nivel ati ajuns see you bataia de joc la adresa unora care chiar muncesc si fac ceva.

  5. “in varful bradului”- cred ca trebuie sa va fie rusine, cat a muncit baiatul asta, si la ce voce are, fata de pitipoancele care l-e promovati si care isi fac faima pe banii altora, nu stiu de ce va bateti joc, ascultati manele si dati din fund , promovati prostia, asta e tineretul din ziua de azi? Daca nu va place nu-i bai, dar e infricosator la ce nivel ati ajuns see you bataia de joc la adresa unora care chiar muncesc si fac ceva.

  6. Paul, fruntea sus, mergi mai departe ca esti iubit de oameni, putini in ziua de azi au vocea ta si au dragoste de folclorul romanesc de ce este autentic in tara noastra, lumea te priveste altfel decat sriu unii in ziare, nu ai de ce sa fii suparat, fii mandru ca stii ce vrei si treci de hienele analfabete , dornice doar de inavutire fara picture de talent.

  7. Paul, fruntea sus, mergi mai departe ca esti iubit de oameni, putini in ziua de azi au vocea ta si au dragoste de folclorul romanesc de ce este autentic in tara noastra, lumea te priveste altfel decat sriu unii in ziare, nu ai de ce sa fii suparat, fii mandru ca stii ce vrei si treci de hienele analfabete , dornice doar de inavutire fara picture de talent.

  8. Ca multi alti artistii consacrati ,Surugiu are si el ‘spate’ .Pacat ca nu si curaj.Il vad doar la tv intamplator, cand doresc sa mai aud stiri despre Romania.Gesturile lui tradeaza insa orientarea sexuala.Probabil ca nici el nu stie .Sigur daca incearca o data o sa-i placa:))Nu cred ca ar fi cazul sa se mai ascunda.

Comments are closed.