Showbiz

Fuego s-a suparat : “N-am putere sa indur mizeriile ce sunt aruncate spre mine”

Fuego, pe numele lui adevarat Paul Surugiu, are eliberata o carte biografica, intitulata “Gara Centrala”, scrisa de Dora Romanescu. In carte Fuego mentioneaza ca ii era teama de anumite fane ale lui sa nu aiba SIDA, si de aici faptul ca nu a fost vazut prea des cu vreo femeie la brat. O singura data a intalnit o fata, la unul dintre concertele lui, pe nume Ana despre care a spus ca are un nume de legenda.

“Ana, ai un nume frumos, de legenda.”, seara fiind terminata cu o fraza demna de un adevarat poet, desigur : Ma despart de tine cu speranta revederii. Am petrecut cu tine cateva ore si plec cu sufletul incarcat de frumusetea acestei seri.”. Nu stim daca vreodata Ana si-a mai revenit din aceste cuvinte melodioase.

Incantator este faptul ca Fuego a mai scos o carte, intitulata “Marturii de iubire”, avand aceeasi scriitoare. In aceasta carte aflam detalii mult mai apasatoare din viata cantaretului : “Sunt in varful muntelui, dar ma clatin, n-am putere sa indur mizeriile ce sunt aruncate spre mine. N-am luat nimic niciodata de la nimeni fara sa nu daruiesc in schimb o bucatica din sufletul meu. Le-am daruit iubire, caldura, vocea mea, m-am daruit lor si drept rasplata arunca cu noroi in mine. Doamne, cat de singur ma simt aici in varf!”. Probabil in varfului bradului.