Tablourile lui Paul Surugiu Fuego nu sunt doar forme pe o pânză. Acesta încearcă să le înnobileze cu parte din sufletul său, cu scopul nobil pe care-l are și cu parte din ceea ce a acumulat în timp, în gândurile sale și-n sentimentele puternice. El nu pictează pentru a demonstra cuiva, ceva. Nu o face la comandă și nu vrea să epateze prea tare cu această activitate.

Fuego

Pictează efectiv de drag, de pasiune și pentru a investi timpul liber în ceva cu adevărat util. Niciodată n-a așteptat laude pentru asta. Ba mai mult, a încercat să nu facă mare caz. Dar talentele sale multiple iată că reușesc să bucure oamenii.

Pictura lui Paul Surugiu- Fuego Fuego Pictura lui Paul Surugiu- are căldură, are culoare, are viață și dincolo de orice altceva, are sensibilitate. La toate se adaugă esența, emoția și mesajul puternic, deseori o metaforă, pe care-l are în titlu și-n ideea aleasă. În toamna aceasta artistul va realiza mai multe evenimente în care-și va expune ultimele lucrări, precum și tablourile realizate în pandemie! Mai jos, câteva din cele mai frumoase tablouri ale sale, din colecții private! #artby fuego

Pictura lui Paul Surugiu-

33

6

111